Ev Süpürmeyi Sevdiren LG A9, Yeni Modeli LG A9K Pro ile Çok Yakında Türkiye’de

LG, daha derin bir temizlik için çok daha güçlü emiş sağlayan LG A9K Pro’yu bu ayın ilerleyen günlerinde Türkiye’deki tüketicilerine sunacak. Geliştirilmiş özellikleriyle üstün temizlik sunan LG A9K Pro, LG Brandshop ve zincir teknoloji marketlerinde satışa sunulacak.

LG A9K Pro çok yakında Türkiye’de

LG Electronics (LG), ev temizliğinde çığır açan kablosuz dik süpürgesi LG A9’un sağladığı temizliği bir adım ileri taşıdı. Geliştirilmiş LG A9K Pro, Smart Inverter Motoru çok daha güçlü ve uzun ömürlü bir temizlik sağlıyor. Ev temizliğinde LG A9K Pro’yu kullananlar, evlerini sık sık süpürmek zorunda kalmıyor, hatta günlerce evlerinin temizlik durumu hakkında endişeye kapılmıyor. Değiştirilebilen pilleri sayesinde 120 dakikaya kadar uzayabilen temizlik süresi sağlayan LG A9K Pro ile en geniş evler bile, çaba harcamadan derinlemesine temizlenebiliyor. Üstelik LG’nin Kompresör teknolojisi, LG A9K Pro’nun çöp haznesinde toplanan toz ve kılların sıkıştırılarak çöp kutusunun daha uzun süre boşaltılmadan kullanılmasını sağlıyor.

Tek tuşla kontrol edilebilen paneli, kullanıcıların ihtiyacına göre uzayıp kısalabilen teleskopik borusu, üç farkı saklama ve şarj etme imkanı, 5 aşamalı yıkanabilir filtreleri, LG ThinQ uygulaması üzerinden kontrol edilip yönetilebilmesi ve bir çok farklı alanın temizliği için kullanılan farklı başlıkları ile LG A9K Pro, kullanıcılara gerçek temizliği vaad ediyor. Fırçasız tasarımıyla minimum sürtünmeye sahip olan LG A9K Pro’nun bu özelliği, motorun dayanıklılığını artırıyor ve LG'nin motor için 10 yıllık parça garantisi sunmasını sağlıyor.

LG A9K Pro, Nisan’ın ilerleyen günlerinde Media Markt, Teknosa, Vatan ve LG Brandshop mağazalarında satışa sunulacak.