evoMouse: Böyle fare görmediniz!

evoMouse teoride bir fare... Ama onu gördüğünüzde, çok farklı bir cihaz olduğunu anlayacaksınız!

Böyle fare görmediniz!

Günümüzde üretilen farelerin pek çoğu, oyunlara yönelik ürünler oluyor. Ancak bu fare diğerlerinden biraz farklı. Bu fareyi kullanmanın avantaj sağlayacağı kişiler oyuncular değil, çalışan ve gündelik işler ile uğraşanlar.

evoMouse adlı bu fareyi özel kılan şey ise, kullanırken dokunduğunuz herhangi bir cihazın söz konusu olmaması. El hareketlerinize cevap olarak (en azından teoride) hareket eden evoMouse, sadece elinizi takip ederek günümüzün Mac'ler, iPhone'lar, iPad'ler, Windows ürünleri ve Android ürünleri ile oldukça uyum içerisinde çalışabiliyor.

Tabii ki birçok ürün gibi evoMouse da adına yakışır bir şekilde, Bluetooth ile kablosuz bağlantıyı destekleyecek şekilde tasarlanmış durumda. Bluetooth'a sahip olmayan bir ürün ile kullanmayı planlamanız ihtimaline karşı, evoMouse ile beraber bir USB bağlantı kablosu da elinize ulaşmakta. Cihazı PC'nize bağlayın; karşısına geçin ve önceden tanımlanmış parmak hareketleri ile PC'nizi kontrol etmeye başlayın. Hepsi bu kadar... Ayrıca, evoMouse IR ile çalışmakta ve tabii ki bunun anlamı da düz ve pürüzsüz bir yüzey olduğu takdirde bir touchpad gibi çalışabilmekte olması.

evoMouse'u kullanırken yapmanız gereken tek şey ise, parmaklarınızı belirlenmiş şekillerde hareket ettirerek, ürüne ihtiyacı olan komutları vermeniz. Bu komutlar ise, normal bir farenin sahip olduğu hemen her komutu içeriyor.

evoMouse'un satış fiyatı şimdilik 79.99$ olarak belirlenmiş durumda. Ürün hakkında söylenebilecek belki de tek kötü şey, şarj edilebilir pil ömrünün, kablosuz bağlantı için, sadece 2 saat civarında olması...

Okuyucu Yorumları