Excalibur, Star Wars Günü’ne özel kampanyasını duyurdu

Excalibur, Star Wars’u bilgisayar oyunlarıyla anmak isteyen oyuncular için yeni bir indirim duyurdu. Oyuncular, Star Wars Günü’ne özel, 8 Mayıs tarihine kadar Casper'ın online mağazasında geçerli olmak üzere tüm Excalibur masaüstü bilgisayar, laptop ve monitörlere indirimli erişebilecek.

Excalibur, Star Wars Günü’ne özel kampanyasını duyurdu

Kitleleri peşinden sürükleyen Star Wars filmini anmak ve kültürünü yaşatmak isteyen milyonlarca kişi, her sene 4 Mayıs’ta Star Wars Günü’nü kutlamaya devam ediyor. Bu kapsamda oyunculara özel fırsatlar sunmak isteyen Excalibur, bu anlamlı günde Star Wars hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir kampanya duyurdu.

8 Mayıs tarihine kadar sadece Casper'ın online mağazasında geçerli olacak kampanyayla, Excalibur masaüstü bilgisayarlarda, Excalibur gaming laptoplarda ve Excalibur monitörlerde yüzde 15’e varan indirim fırsatı sunulacak. Kampanyaya dahil olan ürünler arasında; Excalibur E750 ve E650 desktop bilgisayarlar, Excalibur G911, G870 ve G770 oyuncu dizüstü bilgisayarı ve Excalibur 31,5’’, 27’’, 23.8’’ Curved ve Excalibur 23.8’’ Flat Monitörler bulunuyor.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve online sipariş verebilmek için Casper'ın web sitesindeki indirim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.