Fiziksel bir pizza dilimi olarak yayınlanan ilk şarkı piyasaya sürüldü

Louisville'li thrash metal grubu Belushi Speed Ball acayip bir ilginçliğe imza atarak, son şarkılarını soğuk bir pizza dilimi ile beraber satmaya başladı. Peki ama bunu neden yaptılar?

Fiziksel bir pizza dilimi olarak yayınlanan ilk şarkı piyasaya sürüldü

Bir zamanlar müzik albümleri, plaklar, CD'ler milyonlarca satarken müzik piyasasının keyfi yerindeydi. Bu saltanata 20 senelik bir mola vermiş olsalar da, sosyal medyanın da desteğiyle müzik grupları yeniden fiziksel albüm satışlarına dönmeye başladı. Üstelik bu kez yaratıcı tasarımlarla dinleyicilerini albüm satın almaya teşvik etmeye çalışıyorlar.

TikTok'tan sevdikleri müzik gruplarını takip eden milyonlar da elbette bu albümleri satın almak için sıraya giriyorlar.

Louisville'li bir thrash metal grubu Belushi Speed Ball şimdi çıkardığı ilginç single ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Reçine içine saklanarak bozulması önlenmiş bir dilim pizzayla beraber single'ını satan grup, bu ilginç tasarımıyla sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Ancak grubun amaçlarından biri de, şarkılarını beğenmeyen ve "onları dinlerken soğuk bir pizza yiyormuşum gibi hissediyorum" diye kötüleyen bir eleştirmene gönderme yapmak. Tabi, yaptıkları şarkıların türüne genel olarak "pizza trash" ismi verilmesi de bir diğer faktör. Eleştirmen de bu isimden yola çıkarak soğuk pizza eleştirisini yapmıştı. Ancak grup bu tartışmayı fırsata çevirip hayranlarını çok mutlu edecek bir nükteye dönüştürmüş gibi görünüyor ki, sosyal medya şimdilerde soğuk pizza dilimiyle satılan bu albümle "yıkılıyor."