Fujitsu HPC'ye sadelik getiriyor!

Fujitsu "Yüksek Başarılı Hesaplama"ya sadelik getiriyor, kullanımı kolay bir arayüz sunuyor!

Fujitsu işi kolaylaştırıyor!

Fujitsu'nun yeni atılımı firmaların Yüksek Başarılı Hesaplamanın (HPC) gücüne ulaşmalarını kolaylaştırıyor. Fujitsu bu alanda uygun fiyatlar sağlayan bütünsel sistem fiyatlandırma, kullanımı çok kolay ara yüz, daha hızlı ürün gelişimi ve pazara sunma hızını arttıran çözümler sunuyor.

Hesaplama performanslarındaki hız yükselişi her ölçekteki kuruma araştırma teorilerini hızlıca doğrulama ve kullanma, bilgisayar tabanlı modelleme ile ürün gelişimini hızlandırma ve büyük verilerin çoklu kaynaklarını hızlıca analiz etme yoluyla müşterinin alım davranışının kapsamlı portresini çizerek pazarda rekabet avantajları yaratma gibi yeni fırsatlar sunuyor.

HPC'nin kullanımı temel araştırma alanlarında hızla yaygınlaşıyor. Gelişmiş bilgisayar işlem gücü uzun vadeli tahmin ve modellemeler, analizler ve yolcu güvenliğinden moleküler dinamiğe kadar farklı üretim uygulamaları için ideal çözümler sağlıyor.

HPC'yi daha erişilebilir ve her zamankinden daha kolay kullanılabilir yapan Fujitsu HPC Sadelik konsepti kapsamında Fujitsu Yazılımı HPC Cluster Suite (HCS), Fujitsu PRIMERGY sunucularına dayalı anında optimize x86 HPC küme çözümü, yeni bir grafik kullanıcı ara yüzlü ön uç ve 30.000 Euro'nun altında fiyat sunan bütünsel fiyatlandırma ile geniş HPC kümesi yer alıyor.

Web tabanlı kullanıcı deneyimi

Web tabanlı kullanıcı deneyimi

Ölçeklenebilir dosya sistemi büyük okuma/yazma işlemlerinin yüksek hızlı paralel işlenmesi uygulamalarını etkinleştirip inovasyon döngülerini önemli bir biçimde geliştirirken, Fujitsu HPC sadelik, önemli yeni yazılım ek bellek iyileştirmeleri ve sadeleştirilmiş, web tabanlı kullanıcı deneyimi sunuyor.

Yeni ürün ve çözümler geliştiren kurumlar için pazara sunma süresinin düşmesi kârlılık açısından kritik bir role sahip bulunuyor ve bunun sağlanmasında, hem Ar-Ge hem de üretim süreçlerinde, HPC bir araç olarak hayati önem taşıyor. HPC'yi uzmanlar için kolay kullanılabilir, yeni başlayanlar için ise kolay erişilebilir kılan Fujitsu HPC Sadelik şirketlere işlerine katkı sunacak uzmanlığa ve bilgiye ulaşma imkânı tanıyor.

Fujitsu HCS, kendilerini kanıtlamış bir dizi HPC yazılım bileşenini içeren, amaca yönelik ve kapsamlı bir yazılım ek belleğidir. Türünün en iyisi açık kaynak ile Altair'in iş yükü yönetim yazılımını, PBS Professional gibi yazılım ürünlerini ve Fujitsu PRIMERGY x86 donanım platformlarının optimal operasyonlarını garanti altına alacak araçları bir araya getiren HPC Gateway'i de içeriyor.

Yenilikçi ölçeklenebilir dosya sistemi FEFS

Yenilikçi ölçeklenebilir dosya sistemi FEFS

Fujitsu'nun yenilikçi ölçeklenebilir dosya sistemi, FEFS yüksek hızlı paralel yüksek miktarda okuma/yazma I/O (giriş/çıkış) uygulamalarını işlem noktalarından etkinleştirebiliyor. Bir hafta içinde tüm küresel internet trafiğini depolayabilecek kadar geniş, 8 Exabyte'a (8000PB) kadar çıkabilen VLS dosya sistemleri 1 TB/s işlem hacmi ile destekleniyor. FEFS ayrıca tüm parçaların yerleşik hizmet verme süresi, eş dağılımlı giriş/çıkış yönetimi ve depolama düzeyi kotaları gibi özellikleri de geliştiriyor.

Fujitsu'nun PRIMERGY sunucuları portföyü HPC kullanıcıları için performans, kalite ve güvenilirlik sunuyor. 30 yılı aşkın HPC deneyimi ve fikri mülkiyete sahip olan PRIMERGY şirketlere maliyetleri düşürmeleri ve daha verimli çalışmaları için yardımcı olan bütüncül bir ekosistem sağlıyor. PRIMERGY sunucuları ayrıca enerji verimliliği sağlanmasında, özelliklerin ve sofistike sistem yönetim fonksiyonlarının sanallaştırılmasında iyi bir performans gösteriyor.

Fujitsu HPC Sadelik hakkında açıklamalarda bulunan Fujitsu Küresel Sunucular Başkan Yardımcısı Uwe Neumeier, "İşlem hızı işimizde esastır ve Fujitsu HPC Sadelik birçok orta ölçekli firmanın kapsamına ilk kez daha hızlı üst düzey yüksek hesaplamayı getiriyor. Makul fiyatlı HPC sistemleri stratejik hedeflerini daha çabuk gerçekleştirmekte firmalara yardımcı oluyor. Ayrıca, neredeyse sınırsız hesaplama gücü ile hiçbir veri işlemi ya da hesaplamasının yapılamayacak kadar büyük olmayacağını ya da çok uzun süreler almayacağını garanti ediyor. Fujitsu'nun sunduğu çözümler müşterilerimizin verimliliğini ve veri merkezleri altyapılarının verimlilik ve etkinliklerini önemli ölçüde arttırmalarına imkân tanıyor." diye konuştu.

Okuyucu Yorumları