Fujitsu World Tour 2018, Polonya'da Başladı

Fujitsu World Tour 2018 "Başarıyı Birlikte Üretelim" temasıyla başladı.

Fujitsu World Tour 2018 başladı

Fujitsu'nun en son teknolojilerini ve en yenilikçi müşteri öykülerini anlatacağı, beş kıtada 20'den fazla ülkeyi ziyaret edecek Fujitsu World Tour, bu yıl "Başarıyı Birlikte Üretelim" teması altında düzenlenecek. Fujitsu'nun müşterilerinin dijital iş fikirlerini doğru ortaklıklar ile nasıl hayata geçirdiğini gösterecek olan etkinlik 10 Nisan'da Polonya'nın Varşova kentinden yola koyuldu.

Her boyut ve sektördeki şirketin değer ortaya koyma konusunda büyük fırsatları olsa da birçoğu hala dijital dönüşüm süreci konusunda karar verme aşamasında görünüyor. Müşterilerin piyasada sürekli zorluklarla ve hızla gelişen teknolojilerle karşı karşıya kaldığı durumlarda, Fujitsu başarının anahtarının doğru teknolojiler ve doğru ortaklıkların kurulması olduğuna inanıyor. Fujitsu World Tour 2018 boyunca konuklarına müşterileri ile birlikte hayata geçirdikleri projelerinin sonuçlarını gösterecek. Fujitsu; AI, IoT, bulut ve siber güvenlik ile bağlantılı teknolojilerden yararlanarak hayata geçirdiği dijital dönüşüm ürün ve hizmetlerini öne çıkaracak.

Fujitsu World Tour 2018, Polonya'da Başladı

Fujitsu EMEIA'dan Sorumlu CTO Dr. Joseph Reger Fujitsu World Tour 2018 ile ilgili konuşmasında: "Günümüzde işletmeler dijital dönüşümlerini tamamlarken zorluklar yaşamaktalar ve birçok işletme bu sürece uyum sağlama konusunda endişe duyuyor. Dijital teknolojilerin potansiyelinin tümünü açığa çıkarmanın anahtarının, dijital birlikte üretim olduğuna inanıyoruz. Biz maddi kazanç ve büyüme bir yana, inovasyon sunmak için iş ortaklarımız ve müşterilerimiz ile iş birliği içinde çalışmaya inanıyoruz. Bu yıl ki Fujitsu World Tour ile gittiğimiz ülkelerdeki ziyaretçilerimize her zaman olduğu gibi yine ilham vermeyi hedefliyoruz."

Açılış konuşmaları, ara oturumlar ve etkileşimli gösteriler dahil olmak üzere çok sayıda etkinliğin olacağı Fujitsu World Tour her durakta bir gün kalacak. Son teknoloji konularında paneller ve dijital dönüşüm konusunda pek çok ilkin deneyimlenebileceği tur boyunca 10.000'den fazla iş ve teknoloji uzmanı konuk ile bağlantı kurulacağı ön görülüyor.

Okuyucu Yorumları