Fujitsu'nun PRIMERGY Sunucuları Fark Yaratıyor

Fujitsu'nun giriş seviyesi PRIMERGY sunucuları hem ekonomik fiyatı hem de kitap rafına sığabilecek boyutuyla fark yaratıyor.

Fujitsu'dan fark yaratan sunucu

Fujitsu, küçük ve orta ölçekli işletmeler için bir akıllı telefon fiyatından daha ucuza bir fiyatla çok yönlü ofis çözümleri sunan PRIMERGY serisi ürün yelpazesini pazara sundu. Bugüne kadar geliştirilmiş en güçlü tek soketli PRIMERGY ürün yelpazesi, bir kitap rafına sığacak kadar küçük ve çok sessiz çalışıyor. Bu yeni aile, küçük ofisler, kurumsal şubeler ve veri merkezleri için ideal çözüm olarak öne çıkıyor..

Baştan aşağı yenilenen sistemi ve yeni Intel Xeon E-2100 işlemcisiyle dördüncü nesil PRIMERGY tek soketli sunucuları hem raf tipi (PRIMERGY RX1330), hem de kule tipi olarak (PRIMERGY TX1320 ve TX1330) yeniden tasarlandı. Tek soketli sunucuların konfigürasyon esnekliğiyle çevre birimlere mükemmel uyum sağlayarak fiyatları rekabetçi tutması en çok sevilen özelliklerinden birisi oldu.

Intel Xeon E-2100 işlemci ve Intel Turbo Boost Teknology 2.0 ile desteklenen PRIMERGY sunucuları, daha hızlı veri aktarımı sağlayarak dijital dönüşüm kararı veren kurumlara sağlam bir temel sağlıyor. Daha fazla depolama ve yüksek etkinlik sunan bu yeni modeller, çevrim içi toplantı çözümleri ve sanallaştırılmış çoklu uygulamalara sahip ortamlar dahil olmak üzere yüksek işlemci gücüne ihtiyaç duyulan pek çok kullanım alanına hitap ediyor. Örneğin, bir çevrim içi mağazanın satışlarını yükseltmesi için ön görü analitiğinde kullanılan büyük veri tablolarının konsolidasyonunda kolaylıkla kullanılabiliyor.

Yüksek kapasiteli merkezi depolama imkanı

İhtiyaç duyduğunuzda kolaylıkla genişletilebilinen Fujitsu Server PRIMERGY TX1330 M4, küçük ve orta ölçekli işletmeler için merkezi veri depolama sisteminin güvenliğini ve rahatlığını sağlayan mükemmel bir veri merkezi sunucusudur. Çok çeşitli iş uygulamalarını destekleyen PRIMERGY TX 1330 M4, ERP programları çerçevesinde çalışan web servisleri ve merkezi veritabanlarının dosya yazdırma ve e-posta gönderimi gibi pek çok ofis ve benzeri uygulamalarla sorunsuz çalışıyor. Güvenilirliğini artıran bir çok özelliği sayesinde, yöneticiler üzerindeki yükü hafifletir ve veri korumasını sağlıyor. Bunlar, yedek güç kaynakları ve soğutucu fanlar ile Fujitsu entegre Uzaktan Yönetim Denetleyicisi (iRMC S5) veya Fujitsu ServerView üzerinden etkin yazılım sunucusu yönetimi gibi özellikleri içeriyor.

Piyasadaki en küçük boyutlu sunucu

Piyasadaki en küçük boyutlu sunucu

Fujitsu Server PRIMERGY TX1320 M4, sınırlı alanlarda güçlü ve son derece güvenilir bir sunucuya ihtiyaç duyanlar için, tam teşekküllü bir sunucunun performansını, bir A4 klasör boyutuna sahip ultra kompakt bir kule tipi yapısına aktarıyor. Bu model, bir masaya veya bir perakende tezgahın altına kolayca sığabilir ya da sessiz çalışma ve azaltılmış ısı çıkışının müşteriye dönük ortamlar için mükemmel bir seçim olmasını sağlayan bir rafta kullanılabilir. Ayrıca, sanallaştırılmış mesajlaşma veya CRM uygulamaları gibi yüksek hızlı depolama erişimi gerektiren hızlı uygulamaların rahatlıkla üstesinden gelebiliyor ve yedekleme özelliği ile düşük maliyetli depolama olanağı sunuyor.

Küçük boyutlu, turbo hızlı...

Fujitsu PRIMERGY RX1330 M4 tek soketli raf tipi sunucu üstün bir performans sağlıyor. Küçük ve orta ölçekli işletmeler için en uygun seçim olan PRIMERGY RX1330 M4, dosya, altyapı, iletişim ve iş birliği iş yükleri için uygun maliyetli bir temel sunuyor. Intel Xeon E işlemcisi sayesinde daha hızlı bellek desteği, daha fazla işleme kabiliyeti sağlıyor. Yüksek bant genişliği depolama ile erişilen düşük gecikme süresi seçenekleri sayesinde, video yayın akışı, önbelleğe alma, web barındırma ve sanallaştırma gibi daha yüksek veri girişi ve çıkışı gerektiren karmaşık ve sektöre özgü iş yükleri için yüksek performans sunuyor. Ayrıca, kolay ölçeklendirilebilme seçenekleri ile gelecekte ihtiyaç duyulacak özelliklere şimdiden hazır bir üründür.

Fujitsu EMEIA'da Kategori Yönetimi Müdürü Olivier Delachapelle konuyla ilgili şunları söyledi; "Küçük ve orta ölçekli işletmeler, maksimum değer ve performans dengesi sunan, dijitalleşme stratejilerine ayak uydurmak için esnek bir şekilde genişletilebilir güçlü ve güvenli sunuculara ihtiyaç duyuyorlar. En son ürünümüz PRIMERGY mono soket sunucu serimizle, müşterilerimize son derece gelişmiş yapılandırma ve bellek teknolojisi sayesinde, iş yükü için optimize edilmiş bir sunucudan faydalanmak üzere çok yönlü yapılandırma ve genişletme seçeneklerini de sunuyoruz. "

Pazara sunulan yeni sunucularda opsiyonel olarak Fujitsu "Cool-safe Gelişmiş Termal Tasarım" imkanı da verilmektedir. Bu özellik, sunucuların daha yüksek ortam sıcaklıklarında çalışabilmelerini ve böylece sistem soğutma maliyetleri ve çalışma gürültüsünün azaltılmasına yardımcı oluyor.

Okuyucu Yorumları