Galaxy A90'da "Sürgülü" Kamera mı Olacak?

Samsung'un Galaxy A serisine yakında dahil edeceği akıllı telefon Galaxy A90'da kamera konusu tartışmalara neden oluyor.

Galaxy A90'a "sürgülü" kamera!

Samsung'un bu hafta başında MWC 2019'da tanıttığı yeni akıllı telefonları Galaxy A30 ve Galaxy A50 modellerini yakından incelemiştik hatırlarsanız. Şimdi Samsung, çok geçmeden bu yeni aileye yeni bir model daha yerleştirmek istiyor. Yeni modelin adı ise Galaxy A90 olacak.

Galaxy A90'da orta – üst seviye arasında iddialı bir model yaratacak olan Samsung, bu modelinde özellikle kamera konusunda farklı bir yol izleyeceği düşünülüyor.

Gelen bilgilere bakarsak, Galaxy A90'da sürgülü, kayan bir kamera mekanizması kullanılacak. Bu şekilde kameranın döndürülebileceği düşünülürken, ön ve arka için ayrı kameralara ihtiyaç duyulmayacak, yalnızca tek kamera dizilimi ile iki işev de halledilecek.

Galaxy A90'da çiftli veya 3'lü bir kamera setinin bulunacağı düşünülüyor. Bu kamera seti ön veya arka tarafta yer alacak ve isteğe göre telefonun ön ve arka yüzeyine döndürülebilecek. Bu kameranın sürgülü bir mekanizmadan oluşacağı bilgisinin yanında, bir başka söylentiye göre telefonda döndürülebilir bir pop-up kamera bulunacak.

Şimdilik bu kamera konusu açıklığa kavuşmuş değil. Ancak kısa bir süre içinde hakkında tüm bilgiler ortaya çıkacaktır.

Okuyucu Yorumları