Galaxy Z Fold 4'ün hemen ardından, Galaxy Z Flip 4'ün özellikleri de eksiksiz olarak internete sızdı

Samsung'un sıradaki kapaklı katlanabilir telefonu olması beklenen Galaxy Z Flip 4, tüm özellikleriyle birlikte internete sızdı.

Galaxy Fold 4'ün ardından, Galaxy Flip 4'ün özellikleri de sızdı

Katlanabilir telefon sızıntıları için yoğun bir dönemden geçiyoruz. Samsung Galaxy Z Fold 4'ün neredeyse tüm özelliklerinin sızdırılmasından hemen sonra, şimdi de Galaxy Z Flip 4 sızıntıları dikkatleri üzerine çekti.

Bu yeni bilgi, Samsung'un yaklaşmakta olan kapaklı katlanabilir telefonu için neredeyse eksiksiz bir özellik listesi olduğunu iddia eden güvenilir sızıntı kaynağı Yogesh Brar'dan geldi. Görünüşe göre yaklaşan telefon, Z Flip 3 gibi 6.7 inç FHD+ 120Hz ekrana sahip olacak, ancak önceki Flip'in 1.9 inçlik panelinden biraz daha büyük olan 2.1 inçlik bir dış ekranla gelecek.

Kamera düzeninin ise üç kameradan oluştuğu söyleniyor. Arka kısımda 12MP ultra geniş kamera ile birleştirilmiş 12MP ana kamera ve önde 10MP selfie kamerası bulunacak ve bu özelliklerin her ikisi de Fold 3'ten farklı değil.

Telefonun 128GB veya 256GB depolama seçenekleri sunacağı, 8GB RAM ile geleceği ve 5G uyumlu olacağı da söyleniyor.

Flip 4, 25W şarj hızı ile daha hızlı bir şarj yeteneğinin yanı sıra pil kapasitesi de 400mAh artırılarak 3.700mAh'a yükseltilebilir. Ayrıca telefonun Android 12 ile çalışacağı ve çip setinin Snapdragon 8 Plus Gen 1 olacağı söyleniyor.

Ancak, her zaman olduğu gibi, bunların şimdilik sadece sızıntı olduğunu ve şüphe ile yaklaşmakta fayda olacağını belirtelim. Yine de yazılım ve çip seti gibi sızdırılan bilgilerin bir kısmı, bu tür güncellemeler için beklenilen özelliklerle uyumlu gözüküyor.