Galaxy Fold'un Ön Sipariş Detayları Açıklandı

Samsung, Galaxy Fold için Avrupa ülkelerini bekletecek ancak cihaz hediyeler ile geliyor!

Galaxy Fold Avrupa'yı Bekletecek!

Samsung'un duyurusu katlanabilir amiral gemisinin sipariş detaylarını ortaya çıkardı. Samsung Galaxy Fold, Avrupa'da Nisan ayının sonunda satışa çıkmadan önce Güney Koreli şirket bir haftalık ön sipariş süresi tanınacağını ve ön siparişe dahil olarak cihaz ile birlikte gelecek hediyeleri açıkladı.

ABD'deki kullanıcılar yenilikçi akıllı cihaza 26 Nisan tarihinde 1980 dolar karşılığında ulaşabilecekler ancak Avrupalı Samsung kullanıcıları bunun için ön sipariş sürecinin bitmesini beklemek durumunda. Ön sipariş sürecinde satın alınan cihazlar ve mağaza satışları da 3 Mayıs tarihinden itibaren kullanıcılara ulaşmaya başlayacak. Galaxy Fold, 3 Mayıs'tan itibaren Avrupa Birliği ülkelerinde 2000 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak ve Birleşik Krallık'ta söz konusu fiyat etiketi 1799 Pound olacak.

Ancak Avrupalı kullanıcılar için bu bekleyişin sonucunda alabilecekleri ekstralar da bulunacak. Galaxy Fold, Avrupa'da Galaxy Buds, koruyucu kılıf ve Samsung Care+ aracılığıyla bir senelik hasarlara karşı ücretsiz onarım paketi hediyeleri ile gelecek.

Galaxy Fold'un 3 Mayıs'ta ulaşacağı 15 Avrupa ülkesi:

- Birleşik Krallık
- Avusturya
- Belçika
- Danimarka
- Finlandiya
- Fransa
- Almanya
- İtalya
- Hollanda
- Norveç
- Polonya
- Romanya
- İspanya
- İsveç
- İsviçre

Okuyucu Yorumları