Galaxy Note 10 İçin Yeni İddia

Sıradaki en önemli akıllı telefon olan Samsung Galaxy Note 10 hakkında, heyecan verici iddialar ortaya atılmaya başlandı!

Galaxy Note 10 için yeni iddia

SamMobile'ın iddiasına göre Samsung, bir sonraki üst seviye phablet sürümünde görüntüleme yeteneğini yükseltmeyi planlıyor. Ne yazık ki Güney Koreli teknoloji devinin yeni akıllı telefonunda kullanacağı gelişmiş dört lensli düzen hakkında çok fazla detay bulunmuyor.

Bahsi geçen cihaz, firma içi dosyalarda SM-N975F olarak geçiyor ve SamMobile'ın tahminine göre büyük ihtimalle Galaxy Note10'dan bahsediliyor. Note modelleri normalde bir 0 ile bitiyor olsa da, sitenin düşüncesine göre bu değişim büyük ihtimal ile telefonun dört kameralı düzenini barındıracak olan 5G modeli için bir referans olabilir.

Firma, normalde Galaxy S ve Galaxy Note serileri arasında kamera düzenlerini değişmeden tutuyor ve bu yüzden de S10'da bulunan değişebilir açıklıklı 12MP standart lens, 13MP yakınlaşma lensi ve 16MP geniş açı lenslerinin Note10'da da bulunacağı tahmin edilebilir.

Ayrıca rapor, firmanın üst seviye serisini yeniden markalandırmasına yönelik tahminleri de içeriyor. Başka bir deyiş ile bu yeni telefon "Note10" adını taşımayabilir. Samsung'un normalde Note telefonlarını tanıttığı Ağustos ayına kadar halen süre var ve bu süre içerisinde bazı şeyler değişebilir.

SamMobile'ın Samsung haberleri konusunda geçmiş başarısına rağmen, her zamanki gibi şu andaki raporların tahmin ve söylentiler olduğunu ve tamamen gerçeğe dönüşmeyebileceğini unutmamakta fayda var.

Okuyucu Yorumları