Galaxy Note 10'un Küçük Bir Modeli Olabilir

Şimdiye kadar tek bir ekran boyutu seçeneğiyle gelen Galaxy Note, bir iddiaya göre 2019'da farklı bir yol izleyecek!

"Küçük Note 10" gerçek mi?

Samsung, yeni bir Galaxy S serisi tanıtırken farklı boyutlarda birkaç telefon tanıtıyor. Ancak aynı durum Galaxy Note için geçerli değil. Örneğin Galaxy Note 9'un sadece bir ekran boyutu bulunuyor. Yeni bir iddiaya göre bu, Galaxy Note 10 ile beraber değişecek.

Korece web sitesi The Bell'e göre Samsung, farklı boyutta iki Galaxy Note 10 için bileşen tedarik etmeye başladı. Bunlardan birinin Galaxy S10 5G gibi 6,7 inç'lik bir ekrana, diğerinin ise daha küçük bir ekrana sahip olduğu anlaşılıyor. Galaxy S10'da olduğu gibi, 5G destekli ikinci bir Galaxy Note 10 modelinin çıkabileceğini, bu modelin daha büyük olabileceğini daha önce duymuştuk. Ancak The Bell'in kaynakları, Galaxy Note 10'un "Lite" sürümünden bahsediyor da olabilir. Galaxy S10'un küçük ekranlı modeli Galaxy S10e'de olduğu gibi Samsung, Note 10'un küçük bir modeli için piyasada boş alan olduğunu düşünüyor olabilir.

The Bell'e göre küçük olan Note 10, sadece Avrupa'da satılacak. Buradan telefonun Galaxy Note 10'un kendisi olmadığı, bir Lite sürümü olduğu anlaşılıyor çünkü Samsung'un kendi kendini kısıtlamasının bir anlamı olmayacaktır.

Galaxy Note 10'un (veya Galaxy Note 10'ların) Ağuıstos 2019'da tanıtılması bekleniyor. Doğru bilgiyi almak için biraz daha beklememiz gerekecek. Bu bilginin tamamen yanlış olma ihtimali de var; konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

Okuyucu Yorumları