Galaxy Note 6 hakkında bildiklerimiz!

Samsung'un bir sonraki "phablet"i Galaxy Note 6 hakkında en son dedikodular içeride!

Note 6 hakkında ne biliyoruz?

Samsung, telefonlarda en iyi markalardan biri olmaya devam ediyor. Bunun nedeni Koreli firmanın piyasaya her defasında yenilikçi bir cihaz sunmuş olması. Bu durum, Samsung'un en son çıkan büyük ekranlı amiral gemisi telefonu Galaxy Note 5 için geçerliydi. Şimdi ise gözler, Galaxy Note 6'ya çevrilmiş durumda.

Tech Gadget Central'a göre Galaxy Note'un yeni modeli, 2016'da, Avrupa'nın en büyük teknoloji şovu IFA'da tanıtılacak. Samsung, yeni ürünlerini genellikle yılın üçüncü çeyreğinde ortaya çıkarıyor. Firma bu planını devam ettirirse yine müthiş bir telefonla karşılaşmayı bekleyebiliriz.

Slash Gear'a göre Galaxy Note 6, 128GB ve 64GB depolama seçenekleriyle gelecek ve teknik özellikleri, Note 5 ile hemen hemen aynı olacak. Tech Gadget Central'ın haberine göre ise yeni cihaz, 3,1GHz'te çalışan 16 çekirdekli bir işlemciye sahip olacak. Bu dedikodu doğru çıkarsa Galaxy Note 6, hız anlamında rakiplerinin çoğunu rahatça geçebilir. Buna karşın telefonun microSD slotunun olmayacağı söyleniyor.

Note 6'nın Snapdragon ve Exynos işlemcili iki farklı modelin olabileceği de ileri sürülüyor. 8GB RAM iddiası doğruysa Note 6'da donmaya ve takılmalara hiç rastlamayabiliriz. Son olarak telefonun 27 megapiksellik kamerayla gelebileceği söyleniyor, ancak MP sayısı abartılı göründüğünden bu iddiaya dikkatle yaklaşmakta fayda var.

Okuyucu Yorumları