Galaxy Note 7, yalnız gelmeyecek!

Ortaya çıkan yeni sızıntılar, Galaxy Note 7 ve yanında gelecek olan yeni sürprizler hakkında önemli ipuçları veriyor!

Galaxy Note 7, yalnız gelmeyecek!

Samsung Galaxy Note 7'nin resmi olarak görücüye çıkartılacağı gün giderek yaklaştıkça cihaza dair büyük sızıntılar da gelmeye başladı. @OnLeaks olarak da bilinen ünlü sızıntı kaynaklarından Steve Hemmerstoffer tarafından ilk olarak Nowhereelse.fr'de paylaşılan ve yukarıda da görebileceğiniz yeni görsel, cihaza dair detaylı bir görünüm sunuyor.

Sızıntı kapsamında Note 7'nin Samsung Galaxy S7 Edge'le benzer bir tasarıma sahip olacağı kesinleşmiş gibi görünüyor. Ayrıca yeni bir bilgi olarak cihazın 153.5 x 73.9 x 7.9 mm ölçülerinde ve 168 gram ağırlığında olacağı söyleniyor. Bu da Galaxy Note 5'ten biraz daha kalın fakat daha hafif bir modelle karşı karşıya olduğumuz anlamına geliyor.

Note 7'ye atfedilen diğer özellikler ise şöyle: Kavisli bir 5.7 inç QHD Super AMOLED ekran, 2.3 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, Android 6.0, 12 MP arka ve 5 MP ön kamera, USB-C girişi, parmak ve göz tarayıcısı, 3500 mAh batarya, 64 GB depolama alanı ve microSD kart desteği.

Sızıntıda ayrıca yeni bir Gear VR'a ait detaylar da var. 207 x 122 x 98.5 mm'lik ölçülere ve 300 gram ağırlığa sahip olan cihazın 318 gram'lık mevcut Gear VR'dan biraz daha hafif olacağı anlaşılıyor. USB-C kullanması beklenen yeni Gear VR'da ayrıca görüş alanı 96'dan 110 dereceye yükseltilmiş.

Galaxy Note 7, yalnız gelmeyecek!
Okuyucu Yorumları