Galaxy Note 7'de Always On Display sürprizi!

Galaxy S7 ve S7 Edge'de tanıştığımız Samsung'un "Always On Display" işlevi, Galaxy Note 7'de daha da gelişmiş haliyle karşımıza çıkıyor!

Note 7'de Always On Display sürprizi!

Samsung'un yeni özellikleri Galaxy S serisiyle bizlere sunup, bu yeni özellikleri Note serisinde iyileştirdiğine daha önce şahit olduk. Bu tür işlevlerden biri olan Always On Display modu, Galaxy S7 ve S7 Edge'de ortaya çıkmıştı. Şimdi bu işlevin gelişmiş bir sürümü Galaxy Note 7'de ortaya çıktı.

Galaxy Note 7 ile birlikte gelen Always On Display 1.7.12, üçüncü parti uygulamaların ekran kapalıyken uyarı göstermesine izin veriyor. Galaxy S7 ve S7 Edge'de kullanılan önceki sürümlerde yalnızca S Planner ve Messages'in Always On Display üzerinde uyarı göstermesine izin veriliyordu. Böylece uygulama geliştiricileri, Galaxy Note 7'nin ekranı kapalıyken diledikleri uyarıyı kullanıcıya gösterme olanağına kavuşmuş oluyorlar.

Galaxy Note 7'de Always On Display sürprizi!

Always On Display'in kişiselleştirme olanaklarının genişletilmiş olması gerçekten hoş. Elbette benzer bir özelliğin yazılım güncellemesiyle Galaxy S7 ve S7 Edge'e de sunulmasını umuyoruz.

Okuyucu Yorumları