Galaxy Note 7'den şaşırtan haber!

Samsung, patlama riski taşıyan Galaxy Note 7'leri toplama konusunda, bakın en çok nerede zorlanıyor...

Galaxy Note 7'den şaşırtan haber!

Görünene göre Samsung'un kendi ülkesi olan Güney Kore'deki Galaxy Note 7 kullanıcıları, hatalı telefonlarını yeni ve güvenli bir telefonla değiştirmek için pek heyecanlı değiller. Samsung'un değişim programı birkaç haftadır yürürlükte ancak ana vatanındaki değişim oranı, ABD gibi marketlerle karşılaştırıldığında daha düşük kalıyor. Her ne kadar kesin rakamlar açıklanmasa da, Güney Kore'de değişim programına katılanların henüz yüzde 50'yi bulmadığı konuşuluyor.

Samsung ise, bir an evvel bu sorunu geride bırakmak ve Galaxy Note 7 satışlarına devam etmek için tabii ki sabırsız ve bu yüzden de durumdan endişeli gözüküyor. Firma, değiştirme süresini ana vatanında uzattıktan ve yeni telefonunun tekrar sunulma tarihini erteledikten sonra, şimdi de ülke kanallarında Galaxy Note 7 reklamları yayınlamaya başlamış durumda.

Tüm bu reklamlar ve ardı ardına gelen açıklamalar, firmanın, değiştirme programına verdiği önemi ispatlıyor. Üstelik Samsung, yeni Galaxy Note 7'lere sahip olanlara, ekran hasarı oluşması durumunda hasarın yüzde 50'sini karşılayacağını duyurarak eski ünitelerin daha çabuk toplamayı amaçlıyor.

Okuyucu Yorumları