Galaxy Note 7'nin 256GB'lık seçeneği olabilir!

Weibo'da yeni sızan bilgiler, Galaxy Note 7'nin depolama alanı seçenekleri ve işlemcisi hakkındaki gizemi ortadan kaldırıyor!

256GB'lık Note 7'ye ne dersiniz?

Galaxy Note 7'nin "çıkış tarihi" yaklaştıkça sızıntılar hız kazanıyor. Henüz resmi bir bilgi olmasa da Samsung'un yeni telefonunun Ağustos'ta tanıtılması bekleniyor. Çin'in sosyal ağı Weibo'da ortaya çıkan yeni sızıntı ise Galaxy Note 7'nin 256GB'lık depoloma alanına sahip bir modelinin olacağını söylüyor.

Galaxy Note 7'nin 256GB'lık seçeneği olabilir!
En yüksek depolama seçeneği 256GB olabilir

Sızan bilgiler, Galaxy Note 7'nin sadece daha büyük depolama alanı seçeneğiyle yetinmeyeceğini, işlemci olarak biraz daha hızlı olan Exynos 8893'ü veya Snapdragon 821'i kullanacağını gösteriyor. 4.000mAh pile sahip telefon, şarj için USB Type-C yuvasından faydalanacak. Sızan bilgilerin kalan kısmı, 5,7 inç ekran, yenilenen kullanıcı arayüzü gibi daha önce sızanlarla eşleşiyor.

Samsung'un Note 6'yı atlayarak Note 7'ye geçiş yapması, telefondan beklenenlerin de yüksek olmasına yol açabilir. Bakalım Samsung, Ağustos'ta bu beklentileri karşılayacak bir phablet tanıtacak mı?

Okuyucu Yorumları