Galaxy Note 7'nin kalemi de sıkışıp kalabiliyor!

Galaxy Note 5'teki "ters takma" sorunu çözüldü derken, Galaxy Note 7'de yepyeni S Pen problemi ortaya çıktı!

Galaxy Note 7'de S Pen sorunu!

İlk testler, Galaxy Note 7'nin kaleminin Note 5'te olduğu gibi sıkışmadığını söylüyordu. Ancak telefonun satışa sunulmasıyla birlikte, dikkatsiz olmanız halinde kalemin sıkışıp kaldığına dair yeni şikayetler gelmeye başladı.

İddiaya göre S Pen'i yuvasına çok hızlı ve güç uygulayarak ittiğinizde, kalem "su geçirmez silo" kısmına sıkışıp kalabiliyor (kalemi doğru yönde takmanıza rağmen). Normalde S Pen'i sadece biraz bastırarak yuvasına takabiliyorsunuz, dolayısıyla bastırmaya gerek duymuyorsunuz. Bazı kullanıcılar sıkışan kalemi bir toplu iğneyle dikkatlice eğip çıkarabildiğini söylüyor. Bununla birlikte sorunu her kullanıcının yaşamadığını, denemelere rağmen S Pen'in sıkışmadığını söyleyenlerin olduğunu belirtelim.

Galaxy Note 7'nin kalemi de sıkışıp kalabiliyor!
Hayır, çıkmıyor.

Galaxy Note 5'teki sorun, S Pen'i ters taktığınızda ortaya çıkıyordu. Samsung, başta kullanıcılardan kalemi ters takmamalarını istemiş ve yeni üretilen Note 5'lerdeki sorunu onarmıştı. Firmanın bu yeni sorunla ilgili yapacağı açıklamayı merak etmekle birlikte, ilk açıklamanın "S Pen birçok testten geçmiştir ancak kalemi yerine takarken fazla bastırmanıza gerek yoktur" şeklinde olacağını tahmin edebiliyoruz. Kısacası Galaxy Note 7'niz varsa, resmi bir açıklama gelene kadar kaleminizi yuvasına dikkatle yerleştirmenizde fayda var.

Okuyucu Yorumları