Galaxy Note 8, Samsung Sitesinde Göründü!

Galaxy Note 8, tanıtımına günler kala Samsung'un kendisi tarafından böyle sızdırıldı!

Note 8, Samsung'un sitesinde göründü!

Samsung, bu hafta tanıtılacak Galaxy Note 8'in başkaları tarafından sızırılmasından bıkmış olacak ki bu sefer cihazı kendi web sitesinde kısaca gösterdi.

Samsung sayfasında kısa bir süre göründükten sonra kaybolan Galaxy Note 8 girdisi, üzerine tıklandığında boş bir sayfaya gidiyordu. Bu yüzden telefonun teknik özellikleri hakkında yeni bir şey öğrenme şansı bulamıyoruz. Telefonun Samsung'un ABD sayfalarında UZKAXAA model adıyla belirmesi ilginç, çünkü bu model numarası ABD'deki kilitsiz Galaxy S8'lerle uyum gösteriyor. Bunun anlamı kilitsiz modellerin taşıyıcılara özel sürümlerle aynı anda piyasaya sürülmesi olabilir.

Sitede görünen bir başka küçük detay, 64GB'lık depolama alanıydı. Buradan giriş modelinde 64GB depolama alanı olacağını anlıyoruz. Samsung'un Note 8'e bir microSD kart slotu da eklemesini bekleyebiliriz.

Bu arada Samsung, Galaxy Note 8 için kendi sayfasında iki yeni video paylaştı. Videolardan ilki Note 8'in fotoğraf yeteneklerine odaklanırken ikincisi, optik zum özelliğinin nasıl çalışacağının ipuçlarını veriyor. Yeni videoları aşağıda izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları