Galaxy Note 8 ve Yenilenen S Pen...

Dün tanıtılan Galaxy Note 8'in yenilenen S Pen'i neler sunuyor?

Yenilenen S Pen neler sunuyor?

Dün tanıtılan Galaxy Note 8, en önemli parçalarından biri olan S Pen'de bazı geliştirmeler yapıyor. Bu, gerçek kaleme daha da benzer bir biçimde çalışan bir S Pen demek.

Galaxy Note 8'in yeni ve daha gelişmiş S Pen'i, Note 7'nin kalemiyle aynı ince ucu ve basınç duyarlılığını sunuyor. Bunun anlamı, S Pen'in 0,7 mm'lik ucuyla 4.096 basınç seviyesini algılayabildiği. Kalemi Galaxy Note 8 ile birlikte kullandığınızda ise sadece sanatsal çizimler yapmaktan ötesine geçebiliyorsunuz. Örneğin SMS mesajlarını sanal klavyede yazmak yerine, kalemi kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz Live Message işlevini kullanıp özel efektlerden faydalanabilir ve bir animasyonlu GIF oluşturarak sosyal ağlarda da paylaşabilirsiniz.

Yazma deneyimi de artık daha hızlı. Önceden kalemi kullanmadan önce ekranı açmanız gerekirken, şimdi Screen Off Memo özelliği sayesinde kalemi yerinden çıkarır çıkarmaz yazmaya başlayabiliyorsunuz. Always On Display üzerinde 99 sayfaya kadar yazı yazmanız mümkün. S Pen, kalemle metinlerin üzerine gelerek çeviri yapmanızı da sağlıyor.

Okuyucu Yorumları