Galaxy S10 5G'nin 5G'sinde Sorun Çıktı

Bazı Galaxy S10 5G kullanıcıları, telefon deneyimini ciddi biçimde etkileyen, önemli bir sorunla karşı karşıya kalmış durumda!

Galaxy S10 5G'de ciddi sorun

Bazı Galaxy S10 5G sahipleri, telefonlarının 5G yerine inatla LTE bağlantısı kurduğunu, bunu ancak telefonu baştan başlatarak çözdüklerini söylüyor.

Galaxy S10 5G'nin içerisinde ayrı birer 5G ve LTE antenti bulunuyor. Telefon, bu iki bağlantıyı birleştirerek 2,7Gbps aktarım hızına ulaşabiliyor. Ancak bazı kullanıcılar, 5G bağlantısı bir kez kesildiğinde, bir daha kurulmadığını söylüyorlar. 5G bağlantısının kesilmesinin birçok nedeni olabilir, ancak birçok kullanıcının aynı şeyden şikayetçi olması ve bağlantının ancak telefonu baştan başlatınca tekrar kurulması, bir soruna işaret ediyor.

Samsung, geçtiğimiz hafta telefon için birden fazla güncelleme yayınladığından, sorun şu an çözülmüş olabilir. Özellikle yeni teknolojilerde bu tür sorunların çıkması şaşırtıcı değil. Bu noktada önemli olan, Samsung'un sorunu çözmekte hızlı davranması. Eğer sorun donanımsal değilse, firmanın bunu çabuk çözmesini bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları