Galaxy S10 Gücünde Bir Samsung Tablet Geliyor

Keşfedilen ipuçlarına göre Samsung, Galaxy S10 gücünde bir tableti bu sene tanıtabilir!

Samsung'un güçlü tableti sızıyor

Samsung Galaxy Tab S5e'nin Galaxy S10 ile birlikte tanıtılması sürpriz değildi ancak yeni bir sızıntıya göre firma, Galaxy Tab S5 ile bir tablet daha tanıtmayı planlıyor.

Piyasaya sürülmeyi bekleyen Galaxy Fold'un yazılımında yapılan incelemeler, Galaxy Tab S5'in gelebileceğine dair ipuçlarını ortaya çıkardı. XDA Developers'ta paylaşılan bilgilere göre cihaz, Snapdragon 855 yonga setini kullanabilir. Qualcomm'un en son yonga seti olan 855, Galaxy S10'un ABD sürümünde ve çeşitli üst seviye telefonlarda kullanılıyor.

Samsung, önceki amiral gemisi tableti Galaxy Tab S4'te en üst seviye işlemciye yer vermemiş, Snapdragon 845 yerine Snapdragon 835 ile yetinmişti. Kodlarda yapılan incelemeler Galaxy Tab S5'in orta seviye S5e'nin aksine amiral gemisi seviyesinde bir tablet olacağının ipucunu veriyor.

Galaxy Tab S4 geçen sene Ağustos'ta tanıtıldığından, yeni bir amiral gemisi tablet için erken gibi görünüyor. Dolayısıyla Galaxy Tab S5'in satışa sunulması için önümüzde biraz zaman olabilir. Elimizde bir çıkış tarihi yok, ancak bir tahmin yürütmek gerekirse tabletin Galaxy Note 10 ile birlikte yılın sonunda çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları