Galaxy S10, Son Galaxy S mi Olacak?

Galaxy S10'un ortaya çıkması ile birlikte Samsung, Galaxy S serisini tarihe gömmeye hazırlanıyor olabilir!

S10, son Galaxy S mi olacak?

Samsung, yakında kulaklarımıza yaklaşık on yıldır aşina gelen bir amiral gemisi isimlendirmesine son vermeye hazırlanıyor olabilir. Şirket, raporlara göre gelecekte çıkaracağı akıllı telefon modelleri için yeni isimlendirme şablonlarını değerlendiriyor. Bu, yakın zamanda tanıtılan Galaxy S10'un son Galaxy S olacağı anlamına gelebilir.

Galaxy Note Markası Da Değişimden Nasibini Alabilir

Bu, Samsung'un Galaxy S ismini yeniden değerlendirdiği konusunda ortaya çıkan ilk rapor değil. Mobil Dünya Kongresi 2018'de tanıtılan Galaxy S9'un tanıtım etkinliğinin ardından Samsung'un mobil bölümünün başındaki isim olan DJ Koh, şirketin yeni bir isimlendirme şemasına açık olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamanın yaklaşık bir yıl ardından Galaxy S10, isminden de anlaşılabileceği üzere Galaxy S markasının sonunu getirmedi. Ancak bu cihaz, Galaxy S markasının anıldığı son örnek olabilir.

Yonhap Haber Ajansı'na göre Samsung, insanların 11, 12 veya 13 ile biten isimleri telaffuz ederken zorlanacağının farkında ve bir Samsung yetkilisi, bu durumu "Samsung, insanların S10'dan itibaren gelmesi muhtemel sayıları içeren isimleri sevmeyeceğinin farkında." cümlesi ile ifade ediyor. Bu ifade, Galaxy Note serisinin de yeniden isimlendirilebileceğini haber veriyor olabilir. Şirket şu anda her ne kadar yeni isimleri değerlendiriyor olsa da bir çözüme ulaşmış değil.

Peki ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Samsung, amiral gemisi modellerinin isimlendirme şemasını değiştirmeli mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları