Galaxy S10'da Şimdi de Android Auto Sorunu

Galaxy S10'un bu platform ile bir araya gelmesi, amiral gemisi için yeni bir sorun doğurdu!

Galaxy S10'da uyumsuzluk sorunu!

Bazı Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus kullanıcıları, yeni telefonlarının Android Auto otomobil platformuyla çalışmamakta direndiğini söylüyor. Samsung'un ABD topluluk forumundaki şikayetlere göre kullanıcılar, garip hata mesajlarıyla karşılaşıyorlar ve sistem sonunda çöküyor.

Sorunun farklı şekillerde ortaya çıktığı anlaşılıyor. Bazı kullanıcılar Android Auto'nun cihazı tanımadığını söylerken bazıları, başta normal çalışır gibi göründüğünü ancak birkaç dakika sonra veya bir komut verildiğinde çöktüğünü söylüyor. Sorunu atlatmanın bir yolu da yok gibi görünüyor. Android Auto'yu telefona tekrar yüklemek sorunu çözmüyor, benzer şekilde fabrika ayarlarına sıfırlamak da işe yaramıyor. Forumdaki kullanıcılara göre Android Auto, telefonun firmware'inin bazı yapılarıyla uyumlu değil.

Samsung'un sorun hakkında ne yaptığı henüz bilinmiyor, çünkü konu başlığına firmadan herhangi bir cevap gelmiş değil ve henüz herhangi bir duyuru da yok. Galaxy S10'un ilk sorununun bu olmadığını da hatırlatalım. Telefonun kendi kendine uyanarak pilin hızlı tükenmesine neden olabildiği ortaya çıkmıştı.

Okuyucu Yorumları