Galaxy S10'dan Önce Galaxy A10 Başaracak!

Samsung'un test alanı olan Galaxy A serisi, uzun zamandır beklenen ama bir türlü gerçek olmayan bu özelliği Galaxy S10'dan önce sunabilir!

Galaxy S10'dan önce A10

Galaxy A10, yeni iddiaya göre Samsung'un ekran altı parmak izi tarayıcısı kullandığı ilk telefon olacak.

SlashGear'a göre Güney Koreli dev, Ekran Altı Parmak İzi Tarayıcısı (UDFS) teknolojisini A serisi telefonlarından Galaxy A10'a ilave edecek. Böylece Samsung, telefon piyasasında birinciliğe doğru ilerleyen Huawei'nin gerisinde kalmamak için önemli bir adım atmış olacak.

Samsung, orta seviye Galaxy A serisini yeni özellikler için test alanı olarak kullanıyor. Örneğin delikli ekran, ilk olarak Galaxy A8s'e eklenmiş, dört kamera ise Galaxy A9'da denenmişti. Bu yüzden Galaxy A10'un ekran altı parmak izi tarayıcısıyla gelmesi mantıklı görünüyor.

Uç nokta Galaxy S10 serisinin de parmak izi teknolojisini kullanması bekleniyor ancak S10, Şubat'taki MWC 2019'da tanıtılacak. Galaxy A10'un ise Sound on Display işleviyle birlikte CES 2019'da ortaya çıkacağı iddia ediliyor. Galaxy A10 etkinlikte tanıtılmasa bile, onun hakkında bilgiler paylaşılabilir. Bu durumda bile A10, Galaxy S10 serisinden bir ay önce piyasaya sürülebilir.

Okuyucu Yorumları