Galaxy S10'un Parmak Sensörü için İyi Haber

Sızan resmi Galaxy S10 ekran koruyucuları, telefonun parmak izi sensörünün ekran koruyucularıyla çalışabileceğini söylüyor!

Galaxy S10 için iyi haber

Galaxy S10'un yeni sızan bir ekran koruyucusu, ekran içi parmak izi tarayıcısının herhangi bir kesiğe ihtiyaç duymadan çalışacağının ipucunu verdi.

Galaxy S10'un Parmak Sensörü için İyi Haber

Sızan görüntüde Samsung'un Galaxy S10E, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus için satacağı resmi ekran koruyucuların kutularını görüyoruz. Galaxy S10E'de ekran içi parmak izi sensörü bulunmuyor. Telefonda Samsung'un ilk kez güç düğmesiyle bütünleşik parmak sensörü kullanması bekleniyor.

Sızan kare, resmi ekran koruyucularının diğer ekran koruyucularından farksız olarak kullanılacağını açıkça gösteriyor. Koruyucunun üzerinde herhangi bir kesiğin bulunmaması, parmak izi sensörünün koruyucu üzerinden çalışabileceği anlamına geliyor. Samsung'un kendi ekran koruyucusunun telefonun en önemli işlevlerinden birini devre dışı bırakması, saçma olurdu. Yine de "temperli cam" koruyucuların nasıl çalışacağı merak konusu çünkü bunlardan birinin üreticisi, sadece kendi temperli cam koruyucusunun Galaxy S10 ve S10 Plus ile çalıştığını söyledi.

Geçen ay ortaya atılan bir iddia, üç yeni telefonun da bir ekran koruyucusuyla gelebileceğini söylüyordu. Ekran koruyucular, pahalı telefonları korumakta en çok tercih edilen ürünlerden biri ve üstelik kullanımı olumsuz etkilediklerini söyleyemeyiz.

Okuyucu Yorumları