Galaxy S10'un Renklerini Görmüş Olabiliriz!

Samsung, One UI gibi yeniliklerini gösterdiği geliştirici konferansında, bize Galaxy S10'dan ipucu vermiş olabilir!

Galaxy S10'un renkleri göründü mü?

Samsung'un önceki senelere göre çok daha hareketli görünen geliştirici konferansı, firmanın One UI adlı yeni Android arayüzünü bizlerle tanıştırmıştı. Firma bu esnada Galaxy S10'un hangi renklerle geleceğini de göstermiş olabilir.

Galaxy S10'un Renklerini Görmüş Olabiliriz!
Kaynak: Ice Universe

Twitter'daki güvenilir sızıntı hesaplarından Ice Universe, yeni One UI'nın özelliklerinden birinin arayüzü telefonun rengiyle eşleştirmek olduğunu söyledi. Samsung'un gösterdiği renkler arasında gri, yeşil, siyah, mavi ve pembe bulunuyordu. Detaylı olarak görünmeyen bu telefonun hangisi olduğu bilinmiyor ancak tam olarak bu renk seçenekleriyle gelen bir Samsung telefonunun olmadığını biliyoruz. Yani tanıtımda Galaxy S10'u kısaca görme şansı bulmuş olabiliriz.

Gördüğümüz hangi telefon ise, diğer Samsung telefonları gibi cam arka yüzeye ve metal çerçeveye sahip gibi görünüyor. Belki daha önemlisi, telefonun 3,5mm kulaklık girişine sahip olması. Bu telefonun geleceğe dair herhangi bir telefonla ilgisi olmayan, tanıtım amaçlı bir cihaz olma ihtimali de var. Bu yüzden şimdiden fazla heveslenmenin çok anlamı yok.

Bu telefonun Galaxy S10 olup olmadığını, yakında artmasını beklediğimiz sızıntılar sayesinde anlama şansımız olacak.

Okuyucu Yorumları