Galaxy S23 modellerinin maketleri, yan yana kameralara yakalandı

Galaxy S23 modellerinin boyutları hakkında şimdiye dek elde ettiğimiz en kesin bilgi, internete sızan bu fotoğrafla birlikte ortaya çıktı.

3 Galaxy S23 modeli yan yana görüntülendi

Galaxy S23 serisi hakkında pek çok sızıntı görmüş olsak da, telefonların gerçek görüntüleri hiçbir zaman kameralara yakalanmadı. Ama zaman zaman maketlerinin görüntülerini gördük. Ve şimdi, Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra’ya ait olduğu söylenen maketlerin yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraf, üç modeli yan yana gösteriyor ve boyut karşılaştırması yapmamıza imkan tanıyor.

Telefon maketleri genellikle kılıf ve aksesuar üreticileri tarafından kullanılıyor ve bazen bazı mağazalar tarafından teşhir için de kullanıldıklarını görüyoruz. Dolayısıyla, genel boyutları açısından resmi ürünlerle aynı olmasını bekleyebiliriz .

Beklendiği gibi, Galaxy S23 ve Galaxy S23+, Plus modelinin daha büyük olması dışında aynı şekli paylaşıyor. Arka paneller düz ve köşeler yuvarlak. Her model, arkaya bakan üç kamera taşıyor.

Galaxy S23 Ultra, daha köşeli bir tasarıma sahip ancak arka paneli tamamen düz değil. Bunun yerine, yan kenarlarından kıvrıldığı görülüyor.

Samsung, Galaxy S23 serisinin 1 Şubat'ta Unpacked etkinliğinde tanıtılacağını daha önce açıklamıştı.