Galaxy S23 Ultra ile çekilen kare, S22 Ultra ve Pixel 7 Pro'yu utandıracak kadar iyi görünüyor

Galaxy S23 Ultra kamerası ile çekildiği iddia edilen yeni bir fotoğraf, Galaxy S22 Ultra ve Google Pixel 7 Pro'yu utandıracak kadar iyi görünüyor.

Galaxy S23 Ultra ile çekilen kare, S22 Ultra ve Pixel 7 Pro'yu utandıracak kadar iyi görünüyor

Galaxy S23 Ultra ve yeni kamera sisteminin diğer tüm telefonları "nasıl ezeceği" hakkında çok şey duyuyoruz. Ve şimdi, piyasaya sürülmemiş Galaxy S23 Ultra ile çekildiği iddia edilen bir örnek fotoğraf bu iddiaları destekliyor gibi görünüyor.

Aşağıda gördüğünüz üç balkabağı fotoğrafının sırasıyla Galaxy S23 Ultra, Galaxy S22 Ultra ve Pixel 7 Pro ile çekildiği söyleniyor. Fotoğraflar, Çin sosyal medya ağı Weibo'dan ve telefonların birincil kameraları kullanılarak çekilmiş gibi görünüyor, ardından manuel olarak yakınlaştırılmış ve ayrıntılara daha yakından bakmak için kırpılmışlar. Galaxy S23 Ultra söz konusu olduğunda, bu 200MP ana sensörün örnek bir görüntüsü olmalı.

Renk reprodüksiyonu Galaxy S22 Ultra ve Galaxy S23 Ultra'da benzer şekilde. Yani, manzaranın daha canlı ve kontrastlı görünmesini sağlamak için renkleri Google Pixel 7 Pro'dan biraz daha fazla doyuruyor gibi görünüyorlar. Ancak renkler bir yana, bu üç fotoğrafın amacı ayrıntı düzeyini vurgulamak. Bu nedenle yakınlaştırıldılar ve manuel olarak kırpıldılar.

Galaxy S23 Ultra
Galaxy S23 Ultra
Galaxy S22 Ultra
Galaxy S22 Ultra
Google Pixel 7 Pro
Google Pixel 7 Pro

Detaylar söz konusu olduğunda, Galaxy S23 Ultra diğer iki telefondan çok daha iyi görünüyor. Galaxy S22 Ultra ve Pixel 7 Pro ile çekilen fotoğraflar tek başlarına iyi görünseler de Galaxy 23 Ultra'nın yanında neredeyse soluk görünüyorlar.

Bunun gerçekten Galaxy S23 Ultra ile çekilmiş örnek bir fotoğraf olduğunu varsayarsak, telefonun henüz çıkmadığı unutulmamalı. Bu da ön sürüm bellenimi kullandığı anlamına geliyor. Telefon satışa çıkmadan önce kamera yazılımı daha da iyi hale gelebilir.

Samsung'un Galaxy S23 Ultra'yı Ocak ayı başlarında veya 2023 Şubat'ının ilk haftasında duyurmayı planladığı bildiriliyor. Daha önceki sızıntılara göre Galaxy S23 Ultra'da 200MP birincil sensör, 12MP ultra geniş ve iki adet 10MP telefoto lens bulunacak.