Galaxy S24 Ultra, S23 Ultra ile yan yana görüntülendi

Samsung'un yeni Galaxy S24 serisinin tanıtımına az bir zaman kala yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yeni ortaya çıkan görseller, Galaxy S24 Ultra'yı S23 Ultra ile yan yana gösteriyor.

Galaxy S24 Ultra, S23 Ultra ile yan yana görüntülendi

Galaxy S24 serisinin lansmanı yaklaştıkça, Samsung'un bir sonraki Unpacked etkinliğinde göstermeyi planladığı her şey yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Son birkaç hafta içinde Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra'nın sızdırılan görselleri ve render'ları, her üç modelden de tasarım açısından neler bekleyebileceğimiz konusunda bize oldukça önemli ipuçları verdi. Koreli bir web sitesinden gelen yeni bir sızıntıda ise, Galaxy S24 Ultra'yı Galaxy S23 Ultra'nın yanında canlı olarak görüyoruz.

Fotoğraflarda da görüldüğü gibi (siyah olan S24 Ultra), genel tasarım oldukça benzer ve Samsung sadece birkaç değişiklik yapmış. Alt tarafa bakan hoparlörün açıklığı en dikkat çeken değişikliklerden biri ve üst kısımda artık tek bir hoparlör/mikrofon deliği yerine iki delik var.

Samsung ayrıca S Pen'in alt kısmını düzleştirdiği için S Pen'i itmek biraz daha zorlayıcı olabilir. Ayrıca ses düğmeleri biraz daha büyük görünüyor ve Samsung, Ultra modelinde ekranı daha az kıvrımlı hale getirdiği için Galaxy S24 Ultra'nın çerçevesi biraz daha büyük.

Çerçeveden bahsetmişken, Galaxy S24 Ultra'nın alüminyum yerine titanyum kullanacağı son birkaç aydır çok sayıda söylentiyle doğrulandı. Ancak yeni görsellerde bununla ilgili bir kanıt yok. Bu görüntülerin kaynağı aynı zamanda pil kapasitesi ve birincil kameranın megapiksel değeri gibi ayrıntılara da değiniyor ki bunların her ikisi de Galaxy S23 Ultra'ya kıyasla aynı kalacak. Genel olarak bakıldığında Samsung'un bir sonraki Galaxy S serisinde pek çok özellik değişmeyeceği görülüyor.