Galaxy S24'ün sahip olacağı yapay zeka özellikleri sızdırıldı

Samsung'un, Galaxy S24 serisini yapay zeka ile güçlendireceği bilinen bir gerçek. Ve şimdi bu yapay zeka özelliklerinden bazıları, internete sızdırıldı.

Galaxy S24'ün sahip olacağı yapay zeka özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy S24 serisinin 17 Ocak 2024’te gerçekleşmesi beklenen lansman tarihi yaklaşırken, bu üst seviye akıllı telefonların heyecan verici özellikleri hakkında sızıntılar ve söylentiler yayılmaya devam ediyor.

9to5Google tarafından bildirildiği üzere sızıntı kaynağı @MysteryLupin, Galaxy S24 serisine yönelik yapay zeka özelliklerinin bir özetini yayınladı. Bu özelliklerin arasında, örneğin, Samsung’un cep telefonunda yer alan Telefon uygulamasında yerleşik olarak diller arasında canlı çeviri özelliği bulunuyor.

Ayrıca, düşük ışıklı fotoğraflar için özel bir görüntü işleme türü gibi görünen ve nesnenize uzaktan yakınlaştırma yapmanız gerekse bile daha fazla ayrıntının net bir şekilde yakalanmasını sağlayan “gece çekimi” yakınlaştırma da bunların arasında bulunuyor.

Bazı Pixel telefonlardaki Google Fotoğraflar’da bulabileceğiniz Magic Editor’ın bazı yeteneklerine benzer gibi görünen üretken bir düzenleme özelliğinden de bahsediliyor. Bu yeteneklerin arasında nesneleri kaldırmak veya boş alanları bir dokunuşla doldurmak gibi etkileyici beceriler bulunuyor.

Tanıtım materyalinde kullanılan başlıklardan, bu yapay zeka özelliklerinin bir kısmının veya tamamının daha pahalı olan Samsung Galaxy S24 Plus ve Samsung Galaxy S24 Ultra’ya özel olabileceği anlaşılıyor ancak kesin bir şey söyleyebilmek için resmi yayımı beklememiz gerekecek.

Yapay zekanın Samsung Galaxy S24’ün çekiciliğinin önemli bir parçası olduğuna dair söylentiler aylardır devam ediyor ve önceki sızıntılar, 10’a kadar farklı sesten gelen konuşmayı otomatik olarak yazıya dökebilen bir ses kaydedici gibi özelliklerden de bahsediyordu.