Galaxy S7 Kullanıcılarına "Korkmayın" Mesajı!

Samsung, Galaxy S7 kullanıcılarına göndermeye başladığı bu mesaj ile, adeta "korkmayın" diyor!

Galaxy S7 kullananlara mesaj var!

Galaxy Note 7'nin üretimini durdurup bütün üniteleri kalıcı olarak geri çağırdığını duyuran Samsung, bu esnada diğer cihazlarının kullanıcılarına da güven aşılamayı ihmal etmiyor. Firma bu doğrultuda Galaxy S7 kullanıcılarına cihazlarının geri çağrılmadığına dair bazı resmi bildirimler de gönderiyor. Güney Koreli dev bu doğrultuda yaşanan batarya sorunun sadece Note 7'yle sınırlı olduğunu ve bu durumdan S7 ve S7 Edge sahiplerinin hiçbir biçimde etkilenmediğini temin ediyor.

Techno Buffalo'da yer alan rapora göre Samsung tarafından gönderildiği anlaşılan bu bildirimler söz konusu modellerde herhangi bir yanma ya da patlama riski olmadığı bilgisini içeriyor. Bahsi geçen mesajda tam olarak şu ifadelere yer veriliyor: "Galaxy S7 cihazınız etkilenmiş bir cihaz değil... Cihazınızı normal biçimde kullanmaya devam edebilirsiniz." Şu aşamada Samsung'un bu mesajı diğer Galaxy cihazlarına sunup sunmayacağı kesin değil. Fakat varsayımlar; aynı ürün serisinde yer aldığı için Galaxy S7 Edge için de benzer bildirimlerin geleceği yönünde.

Firmanın böyle bir adım atması aslında elbette çok da sürpriz değil. Zira Galaxy Note 7'de yaşanan batarya sorunlarının yol açtığı sağlık ve güvenlik riski tahmin bile edilemeyecek bir fiyaskoyla sonuçlanmış durumda ve diğer Samsung ürünleri için güven kaybı anlamını taşıyor. Yine de ilk geri çağırmadan sonra yaşanan sorunların ardından firmanın artık hiçbir şeyi riske atmayarak bütün Note 7'leri son derece hızlı ve organize bir biçimde toplamaya başladığını belirtmek gerekiyor.

Okuyucu Yorumları