Galaxy S8: Ekran Çözünürlükleri de Belli Oldu!

Ortaya çıkan yeni bir Galaxy S8 fotoğrafı, cihazın destekleyeceği 3 farklı ekran çözünürlüğünü açıkça görmemizi sağlıyor!

Ekran çözünürlükleri de belli oldu!

Sızan yeni bir fotoğraf, Galaxy S8'in ekran çözünürlüğü menüsünü ve dolayısıyla, destekleyeceği ekran çözünürlüklerini net bir biçimde ortaya koydu.

Ekran çözünürlüğü menüsü, ilk olarak Galaxy Note 7'de karşımıza çıkmıştı ve Nougat güncellemesi ile birlikte, Galaxy S7 ailesine de gelmişti. Her ne kadar düşük çözünürlükte performans ve pil süresi artışı beklense de, bu menünün iki cihazda kayda değer bir değişiklik yaratmadığı biliniyor. Ancak bu durumun, Galaxy S8 ile değişmesi mümkün.

Performans ve pil ömrü konularına bir kenara bıraksak bile, yeni sızıntının Galaxy S8'in destekleyeceği çözünürlükleri ortaya koyması açısından önemli olduğu kesin. Fotoğrafa göre Samsung'un yeni amiral gemisi, HD+ (1480×720), FHD+ (2220×1080) ve WQHD+ (2960×1440) çözünürlükleri destekleyecek. Büyük bir ihtimalle, FHD+ çözünürlüğü, varsayılan çözünürlük olacak. Farklı bir çözünürlük isteyenler, menüden seçim yapabilecek.

Okuyucu Yorumları