Galaxy S8, iPhone 7'den Ne Kadar Daha Büyük?

Galaxy S8'in boyutlarını önceki Galaxy'lerle ve iPhone'larla karşılaştıran çizimler de internette ortaya çıktı!

Galaxy S8 ne kadar büyük?

Galaxy S8'in büyük bir ekranla geleceğini, standart modelin 5,8 inç, Plus modelin ise 6,2 inç'lik ekranlar sunacağını biliyor sayılırız. Peki bu büyük ekranlı cihazları elimizde rahatça tutabilecek miyiz?

@OnLeaks tarafından sızdırılan karşılaştırma diyagramları, Samsung'un önceki telefonlarıyla Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ölçülerini kolayca karşılaştırmanızı sağlayacak. Sızan diyagramlar, Galaxy S8'i 148,90 x 68mm ölçülerinde olduğunu ve büyük ekranına rağmen 5,7 inç'lik Galaxy Note 7'den daha küçük olduğunu gösteriyor. Telefon bunu çok ince ekran çerçevesine ve home düğmesinin kaldırılmasına borçlu.

Galaxy S8, iPhone 7'den Ne Kadar Daha Büyük?

Bununla birlikte Galaxy S8'in S7'den büyük olduğunu görüyoruz. Diyagramlarda cihazları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'la da karşılaştırabilirsiniz. Samsung Galaxy S8 Plus'ın boyutları 159 x 74mm, dolayısıyla iPhone 7 Plus'a benzer ölçülere sahip.

Galaxy S8, iPhone 7'den Ne Kadar Daha Büyük?

Sonuç olarak iki telefonun da aşırı derecede büyük olmayacağı söylenebilir. Bugünkü çoğu telefondan büyük olsalar da, iPhone 7 Plus'ı kavrayabiliyorsanız, Galaxy S8'i tutmakta zorluk yaşayacağınızı sanmıyoruz.

Galaxy S8, iPhone 7'den Ne Kadar Daha Büyük?

Sertifikalandılar

Bu arada TechRadar'a göre Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, ABD'nin sertifikalandırma kuruluşu FCC'nin onayını aldı. Samsung'un başvurusu çok fazla şey söylemese de, Galaxy S8 ve S8 Plus'ın SM-G950 ve SM-G955 model numaralarıyla geleceğini açığa çıkarıyor.

Okuyucu Yorumları