Galaxy S8'den Yeni Bir Video Sızdı!

Galaxy S8'in sızıntılarına kimse dur diyemiyor. İşte telefonun ekranını ve arka yüzünü gösteren yeni video ve fazlası...

Galaxy S8'den yeni video sızdı!

Samsung, Galaxy S8'in tasarımını bir süre gizli tutmayı başarsa da, telefon şu sıralar çoğu cihazın uğradığı akıbeti yaşıyor ve tasarımı gösteren kareler, kesintisiz olarak sızıyor. Bugün paylaşılan yeni bir video, Samsung Galaxy S8'i önden ve arkadan kısaca gösteriyor.

Slashleaks tarafından paylaşılan video sadece beş saniye ancak telefonun kavisli ekranını, home düğmesiz ön yüzünü, ince çerçevesini, arka kamerasını ve parlak arka yüzeyini görmenize izin veriyor. Aslında home düğmesinin eksikliği dışında karşımızda Galaxy S7 Edge'e kıyasla çok farklı bir telefon durmuyor.

Galaxy S8'den Yeni Bir Video Sızdı!
Slashleaks

Yukarıda ise aynı site tarafından paylaşılan yeni bir fotoğraf bulunuyor. Fotoğrafta cihazın Always On işlevinin nasıl çalıştığını görüyoruz.

Galaxy S8'den Yeni Bir Video Sızdı!

Techtasic'in paylaştığı kareler ise Galaxy S8'in kilit ekranını ve yazılımsal gezinti düğmelerini gösterdi. Sızan fotoğraflarda her zaman olduğu gibi kenarlara doğru kavislenen ekranı, üst taraftaki iris tarayıcısını ve ön kamerayı görüyoruz. Bu sızıntı da bize yeni bir şey söylemiyor, ancak telefonu net biçimde tekrar görmemizi sağlıyor.

Galaxy S8'den Yeni Bir Video Sızdı!

Yeni sızıntılar, önceki sızıntılarla uyum gösterdiği için gerçek olma ihtimali hayli yüksek. Yine de tüm sızıntılara bir miktar şüpheyle yaklaşmakta her zaman fayda var. Galaxy S8, 29 Mart'ta resmi olarak tanıtılacak, yani gerçekleri öğrenmek için çok fazla beklemeyeceğiz.

Okuyucu Yorumları