Galaxy S8'in Beklenen Özelliği, Beklenmeyen Yerde!

Galaxy S8 için ortaya atılan yeni bir iddiaya göre beklenen bu özellik, beklenmedik bir yerde karşımıza çıkacak!

Galaxy S8 için farklı bir iddia!

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8'e dair en dikkat çekici söylentilerden birisi de elbette cihazın optik parmak izi tanıma özelliği taşıyan ilk akıllı telefon olacak olmasıyla ilgili. Eğer bu söylenti gerçeğe dönüşürse parmak izi tarama teknolojisi cihazın ekranına dahil bir biçimde sunulacak.

Samsung'un tedarikçilerinden biri de geçtiğimiz günlerde sunduğu bileşenle bunun mümkün olduğunu gösterdi ve söz konusu özelliğin Galaxy S8'de yer alacağına dair iddiaları güçlendirdi.

Fakat yeni bir rapor ise Samsung'un Galaxy S8'deki parmak izi tarayıcıyı cihazın arka paneline yerleştirebileceğine işaret ediyor. Raporda ayrıca Galaxy S8'in; daha önce Note 7'de de karşımıza çıkan iris tanıma sensörüne de sahip olacağı belirtiliyor. Buna göre bu yeni sensör, Note 7'dekiyle karşılaştırıldığında çok daha hızlı bir tanıma süreci sunuyor.

Galaxy S8, iris tanıma teknolojisiyle gelirse Samsung'un Samsung Pass hizmeti için bankalar ve finansal kuruluşlarla yeniden işbirliğine gidebileceği tahmin ediliyor. Parmak izi tarayıcısının arka panelde olacağını iddia eden söz konusu rapor cihazın bir ana ekran tuşu ve optik parmak izi tarayıcıya sahip olmayacağını öne sürüyor.

Galaxy S8'in Şubat ayındaki MWC 2017'de tanıtılmasıyla bütün bu söylentilerin doğru olup olmadığı anlaşılacak.

Okuyucu Yorumları