Galaxy S8'in Tanıtımına Özel Uygulama Hazır!

Galaxy S8 hakkında küçük ipuçları vermeye devam eden Samsung, bu sefer tanıtım günüyle ilgili yeni bir uygulama yayınladı!

Galaxy S8 uygulaması hazır!

Samsung, yeni Android ve iOS uygulamasıyla bizleri 29 Mart'taki tanıtım heyecanına hazırlıyor. Yeni Unpacked 2017 uygulaması, şu an indirilebilir durumda.

Hakkında sayısız dedikodu ve sızıntıyla karşılaştığımız Galaxy S8 için Samsung, bir iki tanıtım videosu da yayınlamıştı ancak bu videolar çok fazla ipucu vermiyordu. Yeni uygulamayı indirdiğinizde ve açtığınızda ise 29 Mart'taki etkinliğe doğru geri sayan bir sayaçla karşılanıyorsunuz. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinmek için ekranı yukarı kaydırabiliyor ve tanıtımın New York'taki Lincoln Center'da yapılacağını, Türkiye saatiyle 18:00'de başlayacağını öğrenebiliyorsunuz. Aşağıya doğru kaydırdığınızda ise etkinlik videolarını izleyebiliyorsunuz. Sayfada şu an iki video var ve videolara buradan erişilebiliyor.

Uygulama eposta adresi ve davetiye koduyla kaydolmanıza da izin veriyor ancak bunu yapmaya kalktığınızda kayıtların 22 Mart'ta başladığına dair bir hata mesajı alıyorsunuz. Bu kaydın tam olarak ne için olduğu çok belirgin olmasa da, medya ve Samsung ortakları için olması muhtemel.

Google Play'den indirin: Samsung Unpacked

App Store'dan indirin: Samsung Unpacked

Okuyucu Yorumları