Samsung'un Galaxy Tab S8 Ultra'sı çetin ceviz çıktı; işkence testini işte böyle atlattı

Samsung’un yeni dev tableti Galaxy Tab S8 Ultra, dayanıklılık testinden alnının akıyla çıkmayı başardı. İşte tablete uygulanan işkence testinin tün detay ve görüntüleri...

Galaxy Tab S8 Ultra çetin ceviz çıktı

Hepimizin, tabletler gibi büyük ekranlı cihazların akıllı telefonlar gibi daha küçük ekranlı cihazlara kıyasla daha çabuk kırılacağına dair ortak bir fikri vardır. Bu fikirden yola çıkan JerryRigEverything YouTube kanalı, geçtiğimiz günlerde Samsung'un en büyük tableti olan Galaxy Tab S8 Ultra'yı, sonuçları birçoğunuzu şaşırtacak ölçüde olan çeşitli çizilme ve bükülme testinden geçirdi.

Sonuçlar gerçekten de ilginç. Zira Galaxy Tab S8 Ultra, uygulanan bükülme testinden başarıyla geçmiş durumda. Hemen aşağıdaki videoda tablete bükülmesi için büyük miktarda güç kullanılırken, buna rağmen tablet ayakta kalmayı başarıyor. Güç uygulandığı esnada hafifçe esneyen Galaxy Tab S8 Ultra, sonrasında ise yeniden eski haline dönüyor.

Bükülme testinin yanı sıra tableti çizilmelere karşı da test eden kanal, ekrandaki kamera ve parmak izi sensörüne de pek zarar veremiyor. Ancak tabletin arka yüzeyi kolayca çizilebiliyor. Bunun yanında ekranın ısıya karşı pek dayanıklı olmadığını da söyleyelim.