Galaxy Z Fold 6, biri bütçe dostu olacak iki farklı model ile gelebilir

Samsung'un Galaxy Z Fold modelleri bütçeniz için çok mu pahalı? O zaman Galaxy Z Fold 6 hakkında ortaya atılan yeni iddia sizi sevindirecek.

Galaxy Z Fold 6, biri bütçe dostu olacak iki farklı model ile gelebilir

Samsung'un yaklaşan Galaxy Z Fold 6 planlarına ilişkin yeni söylentiler var. Bu söylentilerden biri de, şirketin bu yıl bir yerine iki Z Fold 6 modeli çıkaracağına işaret ediyor. Ancak İkinci Galaxy Z Fold 6 varyantının özellikleri net değil ve şirketin daha uygun fiyatlı bir model ile daha geniş kesimlere ulaşmak istediği düşünülüyor.

Ocak ayında, Koreli medya kuruluşları Samsung'un standart Galaxy Z Fold 6'yı bu yılın sonlarında daha ucuz bir varyantla tamamlayacağını söylemişti. Bunu bir ay sonra başka bir sızıntı izledi. Bu sızıntı, Samsung'un ikinci Z Fold 6 varyantının aslında standart modelden daha pahalı olabileceğini öne sürdü. Sözde Fan Edition Fold yerine bir Ultra varyantı olacaktı.

Ancak yeni söylentiler Ultra modelin olmayacağını iddia ediyor. Buna göre, Samsung'un normal Galaxy Z Fold 6'un yanında daha geniş kitlelere satılabilecek, daha uygun fiyatlı bir versiyon hazırladığını iddia ediyor. Bu çok mantıklı bir plan çünkü henüz dünyada katlanabilir telefonlara dair bir alışkanlık yok ve rakipleri piyasayı doldurmadan Samsung'un katlanabilir telefonlarla çok sayıda meraklı telefon kullanıcısını kendi ekosistemine sokması mümkün olacak.