Gamescom 2015'te geleceği NVIDIA ile oynayın!

NVIDIA, 5-9 Ağustos tarihlerinde en büyük oyun fuarlarından biri olan, Gamescom'a katılıyor.

NVIDIA Gamescom'a katılıyor!

NVIDIA, 5-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek dünyanın en büyük oyun fuarı, Gamescom'a katılıyor. Hall 8, C40/B41'deki NVIDIA standında GeForce GTX ile güçlendirilmiş PCler sizi geleceğe göz atabilmeniz için bir yolculuğa çıkaracak. 2014'teki popüler NVIDA sahnesi, en son ve en iyi oyun ve donanımlarını sergilemek isteyen yayıncı ve işortaklarına ev sahipliği yapmak için geri dönecek. En son VR teknolojisini birinci elden deneyimleyin ve Activison, Ubisoft gibi birçok şov işortağımızın en yeni oyunlarını oynayın.

Activision Call of Duty: Black Ops III'ü sergileyecek – firmanın bu güne kadarki en derin, en tatminkar ve en bağlayıcı deneyimi ile Mutiplayer yeniden tanımlanacak. Treyarch'ın bugüne kadar yarattığı teknik olarak en yetenekli Call of Duty'si, özel olarak Acer tarafından temin edilen ve SLI moddaki NVIDIA GeForce Titan X GPUs ile güçlendirilen, etkileyici 4K NVIDIA G SYNC panellerde görülebilecek.

Ek olarak, standda oyunu oynayan her kişi Call of Duty Black Ops III PC beta programına katılabilmek için bir anahtara sahip olacak.

Ubisoft büyük heyecanla beklenen Rainbow Six: Siege'i gösterecek. Bu, Tom Clancy isim hakkındaki son oyun ve inanılmaz prosedürel yıkıma sahip takım-bazlı taktiksel bir dövüş. Gamescom'da oyuncular birçok ödül sahibi NVIDIA GeForce GTX 980 Ti GPU ile güçlendirilmiş yepyeni bir modu da deneyimleme fırsatını yakalayacak.

Sanal Gerçeklik oyunun geleceği ve NVIDIA standında, çoğu oyuncu için ilk kez olarak, en yeni VR donanımlarını ve inanılmaz demoları birinci elden deneyimleme fırsatı var. Bir headset takıp yeni bir boyuta giriş fırsatı yakalamak için NVIDIA sahnesini takip etmeyi unutmayın!

Okuyucu Yorumları