GameX 2009 başladı!

LEVEL'ın basın sponsoru olduğu ve Türkiye'nin en büyük oyun festivali olan GameX başladı!

GameX 2009 başladı!

LEVEL, bu yılki Compex fuarında da oyuncuları oyuna boğacak.

Türkiye'nin en büyük oyun festivali Gamex'te sınırsız eğlence, oyun turnuvaları, ödüllü yarışmalar, tiyatro gösterileri, rap yarışmaları, gameTURK oyun yöneticileriyle tanışma fırsatı ve usta illüstratörlerle söyleşi imkanı yakalayabilirsiniz. 19 - 22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve GGC'nin (gameTURK) kapsamlı şekilde yer alacağı Türkiye'nin ilk ve tek oyun fuarı GameX, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda başlayacak. Toplam 1500 metrekare alan üzerine kurulu GameX'i bu sene 100.000 oyuncunun ziyaret etmesi bekleniyor.

LEVEL Dergisi de kadrosu, oyun platformları ve oyunları ile fuarda yerini alacak. LEVEL standını ziyaret edenleri PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarının oluşturduğu 10'a yakın oyun konsolu karşılayacak. Bu konsollarda popüler ve yeni oyunların birçoğunu oynama fırsatı bulacaksınız. Öte yandan LEVEL editörleri de Cumartesi ve Pazar günleri fuar alanında olacak.

LEVEL Online'da programını bulabileceğiniz fuar için hala bir davetiyeniz yoksa www.compex.com.tr/davetiye.php adresini ziyaret ederek davetiye alabilirsiniz. Fuarın programını öğrenmek için tıklayın.