Gear S3''ün "tahmini" fotoğrafı göründü!

Muhtemelen cihaz tam olarak böyle görünmeyecek ama internette ortaya çıkan görsel, bize Gear S3 hakkında ipuçları veriyor...

Gear S3''ün "tahmini" fotoğrafı göründü!

Samsung, bundan yalnızca iki hafta önce yeni akıllı saati Gear S3'ün, Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2016 etkinliğinde tanıtılacağını resmi olarak açıklamıştı. Gear S2'ye yeni özellikler kazandıracak olan Gear S3'ün, tek başına değil, tam 3 farklı model olarak tanıtılması bekleniyor. Tanıtıma yalnızca birkaç saat kala sızıntılar gelmeye devam ediyor elbette. Bu defa sızıntının kaynağı ise Walmart.

Amerikan perakende satış mağazalar zinciri Walmart listesinde görünen Gear S3, aslında buradaki haliyle bir nevi "örnek". Yani ürün tanıtıldığında muhtemelen bu görüntüden çok farklı bir cihaz bizlere sunulacak. Burada ortaya çıkan örnek ise, Gear S3 için kullanılabilecek ekran aksesuarlarına ilişkin.

Her ne kadar daha yoğun şekilde akıllı telefonlar için bulunsa da, akıllı saatler için de ekran koruyucu filmler satışa sunuluyor. Walmart'ın da listesinde yer verdiği bu ürün, aslında bir ekran koruyucu film. Bu anlamda Gear S3 için koruma filmleri hazır, ancak Samsung'un yeni akıllı saatini IFA'da göreceğiz.

Bu arada Gear S3'ün 3 farklı modelle geleceğini söylemiştik. Bu modeller Gear S3 Classic, Gear S3 Frontier ve Gear S3 Explorer olarak isimlenecek.

Okuyucu Yorumları