Geleceğin Katlanabilen Samsung'u Böyle Olabilir

Şimdiden konuşulmaya başlanan ikinci Galaxy Fold, patente göre beklenmedik bir değişiklik yapabilir!

Geleceğin Galaxy Fold'u...

Galaxy Fold henüz satışa bile sunulmadı, ancak cihazın ikinci sürümü hakkında dedikodular gelmeye devam ediyor. Yeni bir iddiaya göre Samsung'un gelecekteki katlanabilen cihazı, ekranı dışarı taşıyabilir.

Geleceğin Katlanabilen Samsung'u Böyle Olabilir

Bir sonraki katlanabilen Samsung'un Galaxy Fold'un aksine, eski kapaklı telefonlar gibi yatay olarak katlanacağını duymuştuk. Şimdi ise bir patent, beklenmedik bir şeyden bahsediyor: Dışa doğru katlanan bir telefon. Bunun anlamı, telefonu kapattığınızda ekran içeride değil dışarıda kalacak. Patent, kapandığında ekranı dışarıda kalan Huawei Mate X'e oldukça benzer bir cihaz tanımlıyor.

Samsung'un ar-ge bölümünün kıdemli başkan yardımcısı Eui-suk Chung, "kullanıcılar dışa katlanan cihazları sevmediler" demişti. Bunun üzerine Samsung'un böyle bir cihaz üretmeyeceği düşünülmüştü. Ancak patent, aksinin olabileceğini gösteriyor. Patentte cihazı açtığınızda onu düz tutmaya yarayan bir mandal da görünüyor.

Genel hatları yansıtan çizimdeki cihazın kameraları, portları ve diğer yuvaları görünmüyor. Dolayısıyla patentin amacı, muhtemelen Samsung'un diğer katlanabilen cihazının nasıl çalışacağını göstermekten ibaret.

Galaxy Fold henüz tanıtıldığından onu takip edecek cihazlar hakkında resmi bir bilgi için bir süre beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları