Gelirini dağıtan uygulama Tengi'den iyi haber

Kullanıcılarına gelirlerinin yarısını dağıtan ilginç uygulama, tüm dünyaya açılıyor!

Tüm dünyaya açılıyor!

Yeni bir mesajlaşma uygulaması olan Tengi, kazandığı reklam gelirlerinin bir kısmını kullanıcılarıyla paylaşıyor. Hizmet Şubat 2016'da açıldığından bu yana 25.000 üzerinde kullanıcı kazandı ve 170.000 sterlinden fazla para dağıttı.

İngiltere merkezli uygulama, sadece kendi ülkesinde hizmet vermekteydi ancak Cuma günü tüm dünyaya açılmış olacak. Firmanın basın açıklamasına göre ABD'de ve Hindistan'da yaşayan kullanıcılar, Tengi'nin global haftalık çekilişi için otomatik olarak bilet kazanacaklar. Çekilişte dağıtılan en büyük para ödülü ise 10.000 sterlin olarak açıklanıyor. Birleşik Krallık, ABD ve Hindistan'da yaşayan kullanıcıların ödül kazanma şansı yakalamak için arkadaşlarıyla ve aileleriyle uygulama üzerinden sohbet etmeleri yeterli oluyor.

Tengi CEO'su Neil Laycock, reklam gelirlerinin yüzde 50'sini geri verdikleri iş modellerinin başarılı olduğunu kanıtladıklarını; artık dünyaya açılmanın zamanının geldiğini söylüyor. Laycock, "bu açılış sayesinde Birleşik Krallık kullanıcıları tüm dünyadaki arkadaşlarıyla konuşabilecek ve uluslararası kullanıcılar, aynı Tengi işlevlerinden faydalanabilecek" diyor.

ABD, Birleşik Krallık ve Hindistan dışındaki uluslararası kullanıcılar Tengi Lite'ı şimdi indirebiliyorlar. Bu sürümde çekiliş özelliği şimdilik bulunmuyor, ancak ABD, Birleşik Krallık ve Hindistan'daki kullanıcılar, Tengi Lite sahibi kullanıcılarla konuştuklarında çekiliş hakkı kazanabiliyorlar.

Laycock, ödül sistemini diğer ülkelere taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını belirtiyor.

Okuyucu Yorumları