GIGABYTE'ın yeni gözdesi

Elektriğe gelen %20 zamma inat, Gigabyte dünyanın en düşük güç tüketen G45 anakartını piyasaya sundu

Bu anakartta yok yok!

Anakart ve ekran kartı üretiminde dünyanın önde gelen firmalarından biri olan GIGABYTE, yeni GIGABYTE EG45 serisi anakartını duyurdu - GA-EG45M-DS2H -.

Piyasadaki en güvenli, en çevre dostu, ve en yüksek performansı sunan bütünleşik grafik çözümüne sahip olan GA-EG45M-DS2H, Intel G45 Express yonga seti üzerine temellendirilmiş ve yine Intel GMA X4500HD grafik çekirdeğine sahip bir ürün.

GIGABYTE EG45 serisi anakartlar, sahip olduğu GMA X4500HD grafik yongası sayesinde HD kalitesinde görüntü ve ses sağlayarak dijital çoklu ortam sistemleri için gereken en yüksek çözünürlüğü kullanıcılara rahatça sunabiliyor.

GIGABYTE GA-EG45M-DS2H, güçlü ve enerji tasarrufu yüksek olan Intel 45nm Core 2 Quad işlemcileri desteklemesinin yanında üzerinde bulunan X4500HD grafik hızlandırıcısı sayesinde gelişmiş 3B uygulamalar için yeterli gücü sağlayabilecek kapasiteye sahip. 3DMark 06'da 1100+ skorunu yakalayabilmesinin yanında* desteklediği Intel Clear Video teknolojisi sayesinde daha keskin bir görüntü ve doğru renk kontrolüne de imkan tanıyor.

G45 yonga seti, HD videoları rahat bir biçimde oynatabilmesinin yanında içinde barındırdığı donanımsal video işleme desteği sayesinde Blu-ray ve HD-DVD biçimindeki videoları da rahatça oynatabiliyor.

GA-EG45M-DS2H, beraberinde GIGABYTE'ın anakartlarında kullandığı temel Ultra Durable 2 tasarımının yanında, Dynamic Energy Saver Advanced, GIGABYTE'ın Ultra TPM ve sadece performansı değil aynı zamanda enerji verimliliğini ve güvenliği de arttıran birçok özelliği ile geliyor.

*Bütünleşik grafik kartları ile karşılaştırıldığında yüksek bir skor.

CHIP Online yourumu: Elektrik faturalarının kabardığı bu günlerde, içerisinde bütün gerekli özellikleri barındıran ve düşük güç tüketimi sunan bu yeni anakartlar ister HTPC diye adlandırlan ve oturma odanızı süsleyen çoklu ortam bilgisayarı için, isterseniz de sürekli açık bırakıp dosya indridiğiniz kişisel bilgisayarınız için en ideal çözüm gibi gözüküyor.

Okuyucu Yorumları