Gigaset pro ailesine 2 yeni üye geldi

Gigaset pro, Maxwell ailesinin DNA kodlarına sahip yeni üyeleri Maxwell Basic ve Maxwell 3 ile iş yerleri için ekonomik alternatifler sunuyor.

Gigaset pro ailesine 2 yeni üye

Gigaset pro, iş dünyasına iki yeni model daha sundu: Maxwell Basic ve Maxwell 3. İşlevsel, yüksek kaliteli IP masa üstü telefonlar mükemmel bir ara yüze sahip. Her iki model de kullanıcı dostu, üstelik iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlandı. Maxwell Basic ve Maxwell 3, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin her yerden birlikte çalışabilmesine imkan tanıyan özellikleri sayesinde ticari iletişimde yeni bir dönemi başlatıyor.

Gigaset pro Ürün Müdürü Matthias Buchholzer: "Maxwell Basic ve Maxwell 3'ü kullanım kolaylığı fikrinden yola çıkarak geliştirdik. Mühendislerimiz bu nedenle, kurumsal müşterilerimizin günlük hayatta ihtiyacı olmayan özellikleri dışarıda bırakıp, kullanıcı dostu ara yüzü, net arama kalitesi ve en popüler platformlarda geliştirilmiş uygunluk gibi gerçekten ihtiyaç duyulan özelliklere odaklandı. Sonuç olarak ortaya, Alman kalitemizle öne çıkan, gereksiz özelliklere sahip olmayan bir ürün çıktı" dedi.

Eller serbest, esnek ve güvenli

Gigaset pro Maxwell ailesinin DNA kodlarına sahip yeni üyeleri, mükemmel kullanım özellikleriyle ön plana çıkıyor. Maxwell Basic ve Maxwell 3; hoparlörden eller serbest özelliği ile ve kablolu kulaklık desteği ile önemli bir iş toplantısı sırasında ellerinizin serbest kalması kolaylığını sağlıyor. Maxwell 3 aynı zamanda kullanıcılarına kablosuz kulaklık kullanımı sırasında EHS özelliğini de sunuyor. 120°, 130° ve 140° olmak üzere üç farklı pozisyonda ayarlanabilen ayakları sayesinde, her durum için uygun. Maxwell Basic ve Maxwell 3, kullanıcı dostu olmakla kalmıyor aynı zamanda yüksek oranda güvenlik de sağlıyor. PIN korumalı tuş kilidi sayesinde, telefonlar yetkisiz kullanıma karşı korunuyor. Kullanıcılar, kişisel numaralarının gizliliğini ve telefon hattının kullanımını güvenceye alıyor. Gerektiğinde, kod olmadan da klavye koruması da sağlıyor.

Gigaset Maxwell Basic: tüm aramalar için standart

Maxwell ailesinin üyesi Basic, özellikle uygun fiyatlı haberleşme çözümleri arayan KOBİ'ler için ideal. 5 yönlü navigasyon tuşu sayesinde, kullanıcılar cihazı kolaylıkla kontrol edebiliyor. Üst kısımda bulunan kırmızı LED işareti, alınan yeni mesajları gösteriyor. Maxwell Basic, gelişmiş HD-Voice ses sistemi ve daha iyi hoparlör kalitesiyle mükemmel netlikte görüşmeler yapılmasını sağlıyor. Konferans tuşu ise, bir konuşma sırasında konferans aramasına yeni bir kişinin davet edilmesine olanak sağlıyor.

Gigaset Maxwell 3: hassasiyet, tam da istediğiniz yerde

Maxwell 3, çok özellikli bir masa üstü telefon arayan kullanıcılar için mükemmel bir iş ortağı. Geniş TFT ekranı, ideal veri ve resim görünürlüğü sağlıyor. Ekranın yanında yer alan sekiz adet BLF tuşu, hızlı aramalar için ya da özel ihtiyaçlarınız ve çalışmalarınıza göre programlanabiliyor. Telefon, yeni mesajları anında fark etmeniz için iki renkli LED göstergesi (kırmızı ve yeşil) sunuyor. EHS, uyumlu kablosuz kulaklıklarla ofiste nerede olursanız olun konuşmaları uzaktan yanıtlayabilmenize ya da sonlandırabilmenize olanak sağlıyor. Maxwell 3'ün üzerinde yer alan USB girişi, Bluetooth kulaklıkla bağlanıp USB belleğinizi takmanıza yardımcı oluyor.

Okuyucu Yorumları