Gionee S10, 4 Kamerasıyla Göz Kamaştırıyor

Çift arka kameralı telefonları bir kenara bırakın... 4 kamerasıyla dikkat çeken Gionee S10, bu etkileyici özelliklerle geliyor!

4 kameralı Gionee geliyor!

Çift kameralı akıllı telefonunuz artık pek lüks değil mi? Eh, bunun sebebi günümüzde hemen her modelin çift kamera kullanması elbette. Peki ya 4 kameraya ne dersiniz? Evet, 4 kameralı akıllı telefonlar yolda. İlk modelse Gionee S10 oldu. Telefon, yakında Çin'de satışa sunulacak.

Gionee S10, tam 4 kameralı bir akıllı telefon. Ana kameralarıyla 20 MP + 8 MP lens sahibi olan Gionee S10, selfie için de 16 MP + 8 MP lens bulunduruyor. Telefonla çekilmiş fotoğrafları hemen aşağıda görebilirsiniz. Fazlasıyla güzel kareler olduğu aşikar, ancak Gionee S10'un tek numarası kameralarında gizli değil.

Gionee S10, teknik kadro bakımından da önemli özellikler içeriyor. MediaTek Helio P25 işlemciden güç alan telefon, tam 6 GB RAM taşıyor. 8 çekirdekli işlemci, 6 GB RAM ve 3450 mAh kapasitesindeki bataryasıyla bir hayli kaslı duran telefon, 5.5 inç Full HD ekranının da sahibi. Android 7.0 işletim sistemini kullanan telefonda, parmak izi okuyucu da elbette yer alıyor.

Kameralarıyla çekilen fotoğraflarda da görülebileceği üzere, DSLR etkisi yaratan Gionee S10, önümüzdeki dönemde 4 lensli telefonları daha sık görmemizde öncü olabilir.

İşte Gionee S10 ile çekilmiş fotoğraflar

İşte Gionee S10 ile çekilmiş fotoğraflar

Okuyucu Yorumları