Gizemli HTC Desire 620, bu cep olabilir!

HTC'nin piyasaya süreceği bir sonraki cep bombası, internete sızan bu telefon olabilir!

Yeni HTC bombası bu mu?

HTC Desire 610 ile tanışalı sadece birkaç ay oldu ancak orta seviye telefon, sızan görüntülere bakacak olursak çok yakında yenilenebilir.

Sızıntının kaynağı nixanbal, paylaştığı fotoğrafları yayından kaldırsa da internette bir kez ortaya çıkan içeriği başkalarının bilgisayarlarından yok etmeniz zor. Bununla birlikte sızan görüntülerdeki telefon, diğer HTC Desire'lara oldukça benziyor ve bizi ikna etmekte zorlandı. Yine de telefonu önceki Desire'lardan ayıran birkaç detay var. Ön kamerayı sol üste yerleştiren telefonun ön yüzü, daha çok HTC Desire 816'yı andırıyor. Cihazın arka tarafı ise, kameranın bulunduğu konuma bakarsak Desire 610'a daha çok benziyor. Cihazın 5 inç'lik 720p ekranla geldiği, çerçevesinin HTC One M8'den biraz daha geniş olduğu söyleniyor. 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM, Adreno 306 GPU, 8GB depolama alanı, microSD kart slotu, 8 megapiksellik arka ve 5 megapiksellik ön kamera, 2.100mAh pil, Desire 610'un diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Gizemli HTC Desire 620, bu cep olabilir!
Görsel: nixanbal

Özelliklerden Desire 620'nin 610'dan daha güçlü olacağını söylemek mümkün, ancak ekran çözünürlüğü ve ön kamera çözünürlüğündeki geliştiremeler dışında çok büyük bir gelişim görünmüyor. Cihazın ilk olarak Ocak'ta, Bulgaristan'da tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları