Google Glass "kayboldu"

Google'ın giyilebilir cihazı Glass için açtığı sosyal medya hesapları, sessiz sedasız kapatıldı...

Google Glass "kayboldu"

Görücüye çıkarıldığı ilk zamanlarda büyük bir yankı uyandıran Google Glass'ın son tüketicilere yönelik yeni bir sürümüne dair haberler almak istiyorsanız, bu bilgileri en azından sosyal medya üzerinde aramamanız gerektiğini söyleyebiliriz. Zira, ilk olarak 9to5Google'ın fark ettiği üzere Google Glass için Twittter, Instagram ve Google+ gibi sosyal ağlarda açılan resmi hesapların hepsi kapatılmış durumda.

Söz konusu sosyal medya hesaplarının büyük bir kısmına herhangi bir veda notu bırakılmasa da, giyilebilir cihazın ardındaki ekibin konuyla ilgili Google+'a şöyle bir not düştüğü ve kullanıcıları ayrı bir dış bağlantıya yönlendirdiği anlaşılıyor: "Merhaba Kaşifler, sizlerle Kaşif Programı (Explorer Program) boyunca harika bir zaman geçirdik. Bundan böyle Glass cihazınızla ilgili herhangi bir sorunuz olursa bizimle buradan temasa geçebilirsiniz."

Kapanan sosyal medya hesaplarına rağmen Google Glass projesinin bu isim ve tüketici sürümü dışında tamamen ölmediğini de söyleyebiliriz. Geliştiricilere yönelik bir sürümü üzerinde hala çalışılan cihazın geleceğine artık Project Aura adı altında yön verilecek.

Okuyucu Yorumları