Google Haritalar uygulamasında heyecanlandıran keşif

Android için Google Haritalar uygulamasının son beta sürümünde keşfedilen bir kod dizisi, yapay zeka özelliklerinin herkesin kullanımına açılmak üzere olduğunu gösteriyor.

Google Haritalar uygulamasında heyecanlandıran keşif

Google, Şubat ayında yaptığı bir güncelleme ile Google Haritalar'da yerel mekanların, yapılacak şeylerin ve işletmelerin daha etkili keşfedilmesine imkan tanıyan üretken yapay zeka özelliklerini tanıttı. Ancak bu özellik tüm kullanıcıların kullanımına açık değildi ve ABD'deki Yerel Rehberler grubunun seçilmiş üyelerine özeldi. En son haberler, Google'ın bu kullanım sınırlamasını kaldırdığını ve üretken yapay zeka özelliklerinin artık herkes tarafından kullanılabileceğini gösteriyor.

Android için Google Haritalar beta uygulamasının en son sürümünde bulunan kod dizileri, deneysel üretken yapay zeka özelliğinin Labs'e doğru ilerleyebileceğini gösteriyor. Labs, ilgilenen herkesin Google'ın üzerinde çalıştığı yeni deneysel özellikleri denemek için kaydolabileceği bir sistem olduğu için, üretken yapay zeka yakında Google Haritalar'da tüm kullanıcıların erişebileceği bir özelliğe dönüşebilir.

Google Haritalar beta sürümünde bulunan kod dizileri şu şekilde:

Şimdi üretken yapay zeka ile Haritalar rehberiniz olsun.

Laboratuvarlardan Üretken Yapay Zeka deneyi

Üretken yapay zeka ile aramanızı güçlendirin. Yeni fikirleri, ilhamları ve maceraları daha hızlı bulun, daha kolay yollar.

“Bu erken bir deneme ve Haritalar her zaman doğru yapamayacak. Geri bildirimlerinizle daha iyi olacak

her gün. %1$s”

“Kaliteyi iyileştirmeye devam etmek için kullanımınız, sorgularınız ve konumunuzla ilgili bazı veriler daha sonra insanlar tarafından incelenir, ancak Google hesabınızla ilişkilendirilmez.”

1$s kapalıysa, üretken yapay zeka kullanılarak yapılan aramalar geçici olarak depolanır ve hesabınızla ilişkilendirilir.

bağlamsallaştırılmış bir deneyim sağlamak için 24 saate kadar hesap.

Devam ederseniz %1$s hizmet koşullarını kabul etmiş olursunuz. Üretken yapay zeka kullanarak aramayı kapatmak için,

ortamlardaki Laboratuvarları ziyaret edin.